Wiola.G1234
Fanka BB :)
a zgadza się to z wyliczeniem lekarza?16-17wrzesnia musiała być. Nie miałam piku na testach owu, ale bolał mnie jajnik no i miałam ciche dni z mężem przed i po więc mogło być tylko wtedy.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a zgadza się to z wyliczeniem lekarza?16-17wrzesnia musiała być. Nie miałam piku na testach owu, ale bolał mnie jajnik no i miałam ciche dni z mężem przed i po więc mogło być tylko wtedy.![]()
@ŻołnaPrzy takiej becie to powinien być już zarodek z serduszkiem tak mi się wydajea co u ginekologa było widać? Wybacz ,ale nie pamiętam
![]()
Był zarodek 3 mm, pęcherzyk żółtkowy 5 mm. Serduszko niby się coś ruszało ale bardzo wolno że maszyna nie zaliczała jako bicia serca. Wielkość pęcherzyka żółtkowego niby wskazuje na 6+1 ale dwa tyg temu wielkość pęcherzyka ciążowego wskazywała na tydzień 5. Wiem że jest źle.Przy takiej becie to powinien być już zarodek z serduszkiem tak mi się wydajea co u ginekologa było widać? Wybacz ,ale nie pamiętam
![]()
mimo wszystko nadal trzymam kciuki!Był zarodek 3 mm, pęcherzyk żółtkowy 5 mm. Serduszko niby się coś ruszało ale bardzo wolno że maszyna nie zaliczała jako bicia serca. Wielkość pęcherzyka żółtkowego niby wskazuje na 6+1 ale dwa tyg temu wielkość pęcherzyka ciążowego wskazywała na tydzień 5. Wiem że jest źle.
Witam , mój rocznik i również pierwsza ciazaNieśmiało się witam
Pierwsza ciąża, 32 lata, 2.5roku starań.
Pierwszy cykl na Clo.
Dziś beta - czekam na wyniki.
Jestem 4+4. Pozytywny test w 14dpo.
Termin z aplikacji 29.06![]()
Musi być dobrze❤Bardzo chciałabym z Wami zostać. Mam nadzieję że mój mały Ziarnek nadal walczy, ale ciężko mi na to wszystko patrzeć z optymizmem![]()