A
ana90
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pisałaś wiadomość wcześniej do @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ ?U mnie po kliknięciu : Nie masz uprawnień do przeglądania tej strony lub dokończenia tej czynności.
To pewnie dlatego. Była robiona lista prze napisanie wiadomości właśnieNie, tylko dołączyłam do tej grupy która miała być prywatną.
mam to samo. Serio trzeba było do kogoś pisać? To po co dodawaliśmy się do kolejnej prywatnej( otwartej) grupy ? Tylko niepotrzebne zamieszanie ktoś zrobił.A pisałaś wiadomość wcześniej do @997TenNumerToKłopoty ❤️❤️ ?
To i ja przegapilam pisanie wiadomości, tylko dodalam się do wątkuAle tutaj rozmowy nadal się odbywajątakże z czasem wyślę nową listę moderatorce
![]()
Nie dało się tego wątku zamienić na prywatny? Bo teraz się faktycznie zamieszanie straszne robimam to samo. Serio trzeba było do kogoś pisać? To po co dodawaliśmy się do kolejnej prywatnej( otwartej) grupy ? Tylko niepotrzebne zamieszanie ktoś zrobił.