angeliskax
Moderator
O nołostatnia w sobotę badałam i wynosiła 105. Sprawdzałam na kalkulatorze bety i wynik wyszedł poniżej normy 55% .ale obawiam się ona spada co wyjdzie w sobotę jak powtórzę .
Jutro mam wizytę na 9
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O nołostatnia w sobotę badałam i wynosiła 105. Sprawdzałam na kalkulatorze bety i wynik wyszedł poniżej normy 55% .ale obawiam się ona spada co wyjdzie w sobotę jak powtórzę .
Jutro mam wizytę na 9
Ja się umówiłam na 4.11. Bo lekarz dzwonił i wziął ode mnie wywiad to ustalił że 4.11 będzie najlepszy moment na wizytę. Okej, ale nannfz idę 10.10Umówiłam się dziś na pierwsze USG 22 październikabędzie to 7 tydzień i 1 dzień ciąży. Mam nadzieję, że będzie biło serduszko.
Kochana... Liczę że mimo wszystko będzie w porządku. Daj znać po wizycie i trzymaj się dzielnieostatnia w sobotę badałam i wynosiła 105. Sprawdzałam na kalkulatorze bety i wynik wyszedł poniżej normy 55% .ale obawiam się ona spada co wyjdzie w sobotę jak powtórzę .
Jutro mam wizytę na 9
bardzo mi przykroJestem po wizycie.
Endometrium prawidłowych wymiarów. W lewym jajniku ciałko żółte albo torbiel .Dostałam luteinę pod język 3 razy dziennie po dwie tabletki i w poniedziałek spowrotem na uzg.
To są takie nie potrzebne nadzieję . Już to przechodziłam w maju![]()
lekarz mówi że różne przypadki są beta że on ma nadzieję że będzie dobrze.bardzo mi przykrorozmawiałaś z lekarzem czym to może być spowodowane? Masz jakieś inne objawy oprócz bólu brzucha?
Ja też bardzo mocno trzymam kciuki!lekarz mówi że różne przypadki są beta że on ma nadzieję że będzie dobrze.
Ja podchodzę do tego już z rozumem .
Nawet piersi przestały mnie boleć
Lekarz kazał mi narazie nie sprawdzać bety ale jutro chyba nie wytrzymam i pójdę sprawdzić przyrost. Jeśli będzie spadek przynajmniej znikną nadzieję .
KochanaO matko ! @angeliskax gratulacje !!!
Ależ się cieszę![]()
Dużo zdrówka dla Was !
Oby wszystko było dobrze !
Też miałam być czerwcową mamą,a zostałam majową 2024
Buziaki![]()