kamilaa919
Fanka BB :)
Ogólnie od jakiegoś czasu biorą mnie mdłości ale nie poranne tylko południowe, wilczy głód już przemija, nie jest tak źle jak myślałam, że będzieAle cudownieJak się czujesz?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogólnie od jakiegoś czasu biorą mnie mdłości ale nie poranne tylko południowe, wilczy głód już przemija, nie jest tak źle jak myślałam, że będzieAle cudownieJak się czujesz?
![]()
Ja mam 8+5 i już mnie prawie nie boląDzisiaj 10+0 i praktycznie zero bólu piersi .. to normalne?![]()
Z poprzedniej ciąży pamiętam, że od 8-9 tygodnia mnie nie bolały.Ja mam 8+5 i już mnie prawie nie bolą
Bardzo mi przykro.Jestem po wizycie
Serduszko już nie bije
Mam skierowanie do szpitala
Wszystkiego dobrego dziewczyny
Do zobaczenia![]()
GratulacjeJestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
SuperJestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
A jeśli można wiedzieć jaka wielkość zarodka i czy policzył Ci liczbę uderzen na minute?Jestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
Nie mierzyła ile uderzeń bo mówiła,że jeszcze malutki zarodek. Ja tak naprawdę nie widziałam żeby bilo. Mówiła,że ma słabe USG ale ona widzi i że będziemy mierzyć za 2 tygodnie. Ciężko jej było wyłapać. Crl 0.34 cmA jeśli można wiedzieć jaka wielkość zarodka i czy policzył Ci liczbę uderzen na minute?