kamilaa919
Fanka BB :)
Ogólnie od jakiegoś czasu biorą mnie mdłości ale nie poranne tylko południowe, wilczy głód już przemija, nie jest tak źle jak myślałam, że będzieAle cudownieJak się czujesz?
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogólnie od jakiegoś czasu biorą mnie mdłości ale nie poranne tylko południowe, wilczy głód już przemija, nie jest tak źle jak myślałam, że będzieAle cudownieJak się czujesz?
![]()
Ja mam 8+5 i już mnie prawie nie boląDzisiaj 10+0 i praktycznie zero bólu piersi .. to normalne?![]()
Z poprzedniej ciąży pamiętam, że od 8-9 tygodnia mnie nie bolały.Ja mam 8+5 i już mnie prawie nie bolą
Bardzo mi przykro.Jestem po wizycie
Serduszko już nie bije
Mam skierowanie do szpitala
Wszystkiego dobrego dziewczyny
Do zobaczenia![]()
GratulacjeJestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
SuperJestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
A jeśli można wiedzieć jaka wielkość zarodka i czy policzył Ci liczbę uderzen na minute?Jestem już poCiąża 2 dni młodsza niż z miesiączki. Jest zarodek i akcja serca. Wizyta za 2 tyg
![]()
Nie mierzyła ile uderzeń bo mówiła,że jeszcze malutki zarodek. Ja tak naprawdę nie widziałam żeby bilo. Mówiła,że ma słabe USG ale ona widzi i że będziemy mierzyć za 2 tygodnie. Ciężko jej było wyłapać. Crl 0.34 cmA jeśli można wiedzieć jaka wielkość zarodka i czy policzył Ci liczbę uderzen na minute?