kamilaa919
Fanka BB :)
Oby nie....Ja ta ciążę w ogóle jakoś łagodniej przechodzę niż synem. Mam nadzieję,że to nie zwiastuje nic niepokojącego![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oby nie....Ja ta ciążę w ogóle jakoś łagodniej przechodzę niż synem. Mam nadzieję,że to nie zwiastuje nic niepokojącego![]()
Ja w poprzedniej ciąży brałam pastylki i spray do nosa *spam*.ja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardłajak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ja polecam wodę z soląja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardłajak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ja brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że toja właśnie dziś obudziłam się z bólem gardłajak sobie radziłyście z tym w poprzednich ciążach?
Ostatnio mi lekarz mowil, że inne leki są tez dozwolone, nie tylko paracetamol, ale wiadomo najlepiej się kierować swoim prowadzącymJa brałam pre na len ale czytałam ostatnio na panu tabletce że to. I teraz mam zamiar sobie zrobić kisiel lniany Link do: Kisiel lniany na ból gardła - doskonała, domowa receptura na #turbokisiel - Pan Tabletka
Nawilżaj też gardło, pij duuuużo wody.
U mnie od soboty gorączka (38,5-39,5) i tylko apapem mogę się ratować a pomaga na max 3 h.