wiktoriasleczka
Fanka BB :)
Ma któraś z Was tak, że ciągle czuje jakby nie do końca była wypróżniona? byłam dziś już chyba z 5 razy w toalecie i dalej mam taki nacisk jakbym musiała znowu.. nie wiem o co chodzi 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak mam, tak samo przy siadaniu mam wrażenie że cos mi uciska na odbytMa któraś z Was tak, że ciągle czuje jakby nie do końca była wypróżniona? byłam dziś już chyba z 5 razy w toalecie i dalej mam taki nacisk jakbym musiała znowu.. nie wiem o co chodzi![]()
ja wlasnie jak siedze albo jak leżę nawet i jak chodzę to czuje taki ucisk na odbyt jakbym musiała znowu nie rozumiem tegoJa tak mam, tak samo przy siadaniu mam wrażenie że cos mi uciska na odbyt
To ja też takie mam odczucia. Nasze fasolki tak naprawdę są jeszcze bardzo nisko, myślę że ich wzrost i rozciąganie macicy daje takie odczuciaja wlasnie jak siedze albo jak leżę nawet i jak chodzę to czuje taki ucisk na odbyt jakbym musiała znowu nie rozumiem tego![]()
Ja teżJa jutro![]()
To chyba w bardzo małym maleńkim miasteczku mieszkasz że tylko jeden gin na NFZ@Malutka86 o to witam koleżankę z branżyja mam swoje biuro rachunkowe
@Travel92 piąteczka, ja również 12 mam prenatalne na 18.30
A teraz hit chcialam zapisać się do ginekologa na NFZ (pierwszy raz w życiu) , w naszym mieście jest aż 1. Pani chciała mnie zapisać na styczeń, po mojej informacji że jestem w ciąży powiedziała że oni nie mają terminów gdy zapytałam co mam w takim razie zrobić bo w styczniu będę w połowie ciąży i powiedziała że mam iść prywatnie
Ja w środę ranoKto ma wizytę w przyszłym tygodniu ?ja mam w poniedziałek
Jakiej listy? Chodzi Ci o grupę prywatną?Bez sensu, że nie mamy listy
No tak, lista na 1 stronie kto kiedy wizyty ma itp. Może spróbujmy jeszcze raz założyć grupę? Tam w sumie nie poszło jedynie to, że tematu nie dało się dodać, chyba tylko Ty jako adm. możesz to zrobićJa w środę rano
Jakiej listy? Chodzi Ci o grupę prywatną?
Dalej nie dostałam żadnego odzewu od administracji![]()
Nie, ja też nie mogę dodaćNo tak, lista na 1 stronie kto kiedy wizyty ma itp. Może spróbujmy jeszcze raz założyć grupę? Tam w sumie nie poszło jedynie to, że tematu nie dało się dodać, chyba tylko Ty jako adm. możesz to zrobić![]()