Olkaa93
Fanka BB :)
też muszę zrobić krzywa... Mam czas do 12 grudnia i czekam aż się lepiej poczuje.Robiłam dziś wyniki, niestety ta krzywa cukrowa mnie nie ominie. Glukoza na czczo 93. Hematokryt też mam niższy ale to akurat mnie nie dziwi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też muszę zrobić krzywa... Mam czas do 12 grudnia i czekam aż się lepiej poczuje.Robiłam dziś wyniki, niestety ta krzywa cukrowa mnie nie ominie. Glukoza na czczo 93. Hematokryt też mam niższy ale to akurat mnie nie dziwi.
Po skończonym 13tyg ciąży jest II trymestr ale to wiadomo ja tam mówię którym miesiąc ciąży a nie trymestrSupeeeroby tak dalej
W mojej apce od 14tc – 13+0 to pierwszy dzień z oznaczeniem 2 trymestru. Ale to tylko apka, więc nie wiem na ile można tej informacji ufać![]()
Super. My na takim samym etapieJa dziś po wizycie. Wszystko ok, ciąża książkowa póki co. 8+3 z USG (8+1 z om).
bo się zastanawiałam czy jak dzisiaj zaczynam 12tc to za tydzień będzie już 2 trymestr? A jak z miesiącami bo mam różne rozpiski, raz że 4 msc zaczyna się od 13 a inny mówi że od 14Supeeeroby tak dalej
W mojej apce od 14tc – 13+0 to pierwszy dzień z oznaczeniem 2 trymestru. Ale to tylko apka, więc nie wiem na ile można tej informacji ufać![]()
Tak, za tydzień masz 2 trymestr według mniebo się zastanawiałam czy jak dzisiaj zaczynam 12tc to za tydzień będzie już 2 trymestr? A jak z miesiącami bo mam różne rozpiski, raz że 4 msc zaczyna się od 13 a inny mówi że od 14
Ja liczę tygodnie jak mam 12 skończone to mówię że początek 4msc i tak do przodu 16 to początek 5mscbo się zastanawiałam czy jak dzisiaj zaczynam 12tc to za tydzień będzie już 2 trymestr? A jak z miesiącami bo mam różne rozpiski, raz że 4 msc zaczyna się od 13 a inny mówi że od 14