Nawet dwie są i trzeba dać tematMamy już grupę prywatną
reklama
Dzięki, znalezione!Powinnaś mieć wiadomość z linkiem
Peauela
Moderator
To jest jedna grupa tylko adminka założyła powitalny wątek.Nawet dwie są i trzeba dać temat
Kto nie dostał linka proszę napiszcie mi priv to doślę do adminki, nie wiem czy ktoś dołączył do nas odkąd robiłam naszą listę?
SerceNaDłoni
Początkująca w BB
Dzień dobry. Podczytuje Was codziennie ale się prawie nie odzywam bo nadal czekam na mój pierwszy skan... Kończę 10 tydzień ale muszę czekać kolejne 2 na pierwsze spotkanie z lekarzem a po tym skan. Zazdroszczę Wam, że tyle wizyt za wami i że zobaczylyscie swoje bobaski. Staram się być spokojna i pozytywna ale nie mam gwarancji, że w moim brzuchu jest bijace serduszko.
Na siłę pewnie bym poszła prywatnie ale teraz to już poczekam na swój termin.
Sok z żuka
Fanka BB :)
ale to w Polsce jesteś? Nie miałaś usg?Dzień dobry. Podczytuje Was codziennie ale się prawie nie odzywam bo nadal czekam na mój pierwszy skan... Kończę 10 tydzień ale muszę czekać kolejne 2 na pierwsze spotkanie z lekarzem a po tym skan. Zazdroszczę Wam, że tyle wizyt za wami i że zobaczylyscie swoje bobaski. Staram się być spokojna i pozytywna ale nie mam gwarancji, że w moim brzuchu jest bijace serduszko.
Peauela
Moderator
Hej, napisze do adminki zeby Cie dodala, moze to chwile potrwacJa już po wizycie, u mnie 8+5 lekarz powiedział że ciąża jak narazie książkowa oby tak było dalej przepisał mi też tabletki na mdłości..
Dziewczyny jak dostać się do nowej grupy ?
Izabela089
Początkująca w BB
Czytam sobie grupę ale nie udzielałam się jeszcze jak mogę dostać się do grupy prywatnej?
Moonie_star
Aktywna w BB
Napisz do @Peauela jest nasza moderatorką, może jest w stanie coś zrobić, ale jak chcesz być w grupie prywatnej to trzeba się udzielać.Czytam sobie grupę ale nie udzielałam się jeszcze jak mogę dostać się do grupy prywatnej?
reklama
Peauela
Moderator
Powiedzieć coś więcej o sobie, ciąży, wszystkie się tu udzielałyśmy żeby nasze grono przenieść na grupę prywatną napiszę wtedy do admini żeby Cię dodała, ale chwilę czekałyśmy na stworzenie grupy więc znów chwilę może potrwać czekanie na dodanie Cię do grupyCzytam sobie grupę ale nie udzielałam się jeszcze jak mogę dostać się do grupy prywatnej?