reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja się właśnie zapisałam na wizytę prywatną 9.10 w urodziny męża. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok bo mam ból po prawej stronie i już się boję że może być powtórka CP, chociaż wtedy była po lewej stronie wiec Liczę że z tego jajnika była owulacji i on po prostu teraz cały czas 'pracuje'. Jutro jadę powtórzyć betę

reklama
Bardzo mi przykro :( ❤️‍🩹
Ja się właśnie zapisałam na wizytę prywatną 9.10 w urodziny męża. Mam nadzieje ze będzie wszystko ok bo mam ból po prawej stronie i już się boję że może być powtórka CP, chociaż wtedy była po lewej stronie wiec Liczę że z tego jajnika była owulacji i on po prostu teraz cały czas 'pracuje'. Jutro jadę powtórzyć betę
Trzymam kciuki! Ja tez mialam okropne bole brzucha, nie pamietam z pierwszej ciazy, zeby byly az tak mocne, a na wizycie okazalo sie, ze jest ok ☺️ Musimy myslec pozytywnie 🤞🏻

Wracam od lekarza. Pojawił się jakoś pęcherzyk . Lekarz widzi to wszystko pozytywnie . Beta nie spada tylko rośnie. Nie dużo ale rośnie. Dziś powtórzyłam wyniki i zobaczymy. W środę znów sprawdzę przyrost i w piątek na uzg. takie złudne nadzieję 😞

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry