Olkaa93
Fanka BB :)
ja poza wzdęciami na wieczór nie mam nic. Ale u mnie dopiero 4 tc. Pamiętam że córka objawy tak na maksa rozkręciły się koło 6-7 tc.A czy ktoś nie ma wcale objawów?
W poniedziałek mam wizytę i coraz bardziej się stresuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja poza wzdęciami na wieczór nie mam nic. Ale u mnie dopiero 4 tc. Pamiętam że córka objawy tak na maksa rozkręciły się koło 6-7 tc.A czy ktoś nie ma wcale objawów?
Hej. Mam podobny termin. Wczoraj robiłam testHej witam się i ja,
Dzisiaj na teście grube dwie krechy z okresu termin na 25 czerwca ... Musze nadrobić zaległości ...
W poprzedniej ciąży nie miałam żadnych objawów poza tym, że co chwilę chodziłam siku.A czy ktoś nie ma wcale objawów?
pierwsza ciąża dała mi popalić co do mdłości dlatego aż dziwnieW poprzedniej ciąży nie miałam żadnych objawów poza tym, że co chwilę chodziłam siku.
Jak dobrze się czujesz to nic tylko się cieszyć.
HejoHej witam się i ja,
Dzisiaj na teście grube dwie krechy z okresu termin na 25 czerwca ... Musze nadrobić zaległości ...
Ja w pierwszej ciąży kompletnie żadnych dolegliwości ... Łącznie z ruchami dziecka były takie słabe że ledwo ledwo! Także po ciuchu życzę sobie takiej ciąży jak poprzednia! A co ma być to będziepierwsza ciąża dała mi popalić co do mdłości dlatego aż dziwnie![]()
U mnie odwrotnie. Pierwsza ciąża lajcik a teraz niekończące się mdłościpierwsza ciąża dała mi popalić co do mdłości dlatego aż dziwnie![]()