holenderka92
Fanka BB :)
pierwsze usg mam 25 października, to będzie okolo 8 tygodni, wcześniej raczej nie robią, tylko jak jest podejrzenie pozamacicznejKiedy pójdziesz na pierwszą wizytę? Ja dziś muszę się zapisać do moich położnych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pierwsze usg mam 25 października, to będzie okolo 8 tygodni, wcześniej raczej nie robią, tylko jak jest podejrzenie pozamacicznejKiedy pójdziesz na pierwszą wizytę? Ja dziś muszę się zapisać do moich położnych.
Ja umówiłam się tydzień pozniej, zobaczymy ktory tydzien bedzie.Hejo! Mam ochotę cały czas spać i czuję się jakoś słabo. Poza tym lekki bol lędźwi. Umówiłam pierwsza wizytę u ginekologa na 14.10. To będzie 6 tydzień. A jak u Was? Kiedy pierwsze usg?
Hm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.Ja to nawet nie mam jak, bo po skierowanie na bete musze isc do rodzinnego (mieszkam w Holandii) a oni tutaj to tak troche bez sensu uznaja. Jakby,m mieszkala w Polsce to bym pewnie juz z 5 razy byla![]()
Ja dzisiaj bylam po skierowanie na badania hemoglobiny i tarczycy, az z ciekawosci zapytalam o hcg, to lekarka mnie pytala po co mi, i co ten wynik zmieni i go nie dostalam, na podstawie wyniku hcg i tak nic tu nie zrobia. A jak sie wlasnie umowilam na pobranie krwi to wizyte i tak mam dopiero za tydzien, wiec superHm. Myślę, że zależy od podejścia. Ja jakbym mieszkała w Holandii to pewnie bym cierpliwie czekała.
Teraz też za bardzo mi się nie chce lecieć na betę, ale chyba jednak pójdę raz.![]()
Na która masz wizytę?Cześć dziewczyny![]()
Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty![]()
. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ?
Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna
![]()
Ja mam już córkę, zawsze marzyłam o dwóch dziewczynkachCześć dziewczyny
Pogoda dzisiaj barowa... Mam wolne ale muszę zająć się czymś ... dziś biorę się za układanie , sortowanie ciuchów ....byle do piątkowej wizyty![]()
. Od wczoraj popoludnia mam delikatne mdłości, mulenie, slinotok. Od okresu dziś mam równy 5 tc. Wiec tak jak w poprzednich w okolicy 6-7 tc pewnie zwiastuje to już codzienne mdłości. Macie preferencje co do płci ? Wiadomo najważniejsze jest donosić i zdrowego bejbika urodzić , ale macie jakieś mini oczekiwania ?
Ja mam dwóch synów i jedną córkę i zdecydowanie trzymam kciuki za kolejnego syna
![]()
Ja tak samo, marzy mi sie dziewczynka, ale dwoch chlopcow tez super sprawaNa która masz wizytę?
Ja mam cichą nadzieję na dziewczynkę ale drugi chłopiec też będzie super![]()
Tak, to ja! Tym razem musi się udać. U Ciebie zeszłym razem też się nie udało?Pamiętam Cię ze styczniowek, trzymam mocno kciuki!!!![]()