Anne1991
Fanka BB :)
Mam już córkę i marzy mi się druga dziewczynkaJa się mega cieszę, że w ciepłym miesiącuwiększość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami
Macie preferencje co do płci?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam już córkę i marzy mi się druga dziewczynkaJa się mega cieszę, że w ciepłym miesiącuwiększość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami
Różniły się jakoś Twoje ciąże ta z chłopcem i ta z dziewczynką ?Ja mam parkę ale dla mnie nie ważna była płeć a by było zdrowe tak teraz też, nie mam parcia na określoną płeć.
O właśnie dobre pytanieRóżniły się jakoś Twoje ciąże ta z chłopcem i ta z dziewczynką ?
Ja też tak mam!O właśnie dobre pytanieta druga ciąża jest tak różna, że mąż ciągle mówi, że będzie chłopiec.
Słodycze pochłaniam tak samo , na kwaśne tak samo przy obu ciągnie ,pomidory też tak samo jedyna różnica to że przy córce nie miałam młodości i nie wymiotowałam a przy synu początek był lataniem i wymiotowaniem, ale nie długi i też u mnie jest 12 lat różnicy no a teraz odruch wymiotny miałam jedynie jak dotarło że jestem w ciąży no i mam straszne zawroty głowy.Wagowo i w układzie brzucha bez różnicy ,w wyglądzie twarzy też bez różnicy było w sensie że się tu brzydnie a przy synu ladnieje nie zauważyłam tego .Różniły się jakoś Twoje ciąże ta z chłopcem i ta z dziewczynką ?
Wiem, że to się strasznie ciągnie, ale w końcu zobaczysz swojeMy z mężem chcielibyśmy druga córkę, ale Wam zazdroszczę dziewczyny tych serduszkowych wizyt ja jeszcze prawie dwa tygodnie
![]()
U mnie jest taka sytuacja.Dziewczyny, czy któraś z Was też ma grupę ze współczynnikiem Rh- a partner z Rh+?
Mocno liczę na dziewczynkę, ale czuję, że będzie chłopak.Ja się mega cieszę, że w ciepłym miesiącuwiększość rodzinki ma urodziny w zimie, a pierwsza córeczka przed samymi świętami
U mnie ciążę były różne, pierwsza ostro mnie przeorała.O właśnie dobre pytanieta druga ciąża jest tak różna, że mąż ciągle mówi, że będzie chłopiec.