Anne1991
Fanka BB :)
Ja miałam mdłości kilka dni, ale teraz już jest lepiej  wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić przez rwę kulszową, ale dzisiaj jest już delikatnie lepiej. W sobotę przyjeżdzają do mnie rodzice, więc chyba podzielimy się z nimi informacją o kolejnej ciąży, bo chcę to zrobić osobiście
 wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić przez rwę kulszową, ale dzisiaj jest już delikatnie lepiej. W sobotę przyjeżdzają do mnie rodzice, więc chyba podzielimy się z nimi informacją o kolejnej ciąży, bo chcę to zrobić osobiście 

wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić przez rwę kulszową, ale dzisiaj jest już delikatnie lepiej. W sobotę przyjeżdzają do mnie rodzice, więc chyba podzielimy się z nimi informacją o kolejnej ciąży, bo chcę to zrobić osobiście

ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura
 ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura  myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka
 myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka