reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Hej, ja jak zwykle nadrabiam wieczorem. Dziś miałam tak napięty dzień że aż mi się słabo zrobiło.

Ja na razie biore femibion 0, jak mi się skończy to przejdę na 1 albo na Pueria, poodobno polecane przez ginekologów. Dodatkowo biorę Magnefar B6 Forte

Ja miałam 4+6 betę 2312, a prog 16,60. Powiedz kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki, a Ci wyliczę ;)

Hej, oczywiście zapraszamy i trzymam kciuki by wszystko było dobrze. Powiedz mi jaki masz planowany termin porodu według (OM)?

Witam, oczywiście że możesz dołączyć. Po to tu jesteśmy żeby się wspierać i wymieniać doświadczeniami. Kiedy masz planowany termin według (OM)?
Dzięki ❤️ termin według OM to byłby to 6.06

reklama
Cześć ! Ja dzisiaj mam wizytę, jestem 6+4. Wczoraj przeżyłam mikro udar i zawał jednocześnie, skończył mi się duphaston więc musiałam zaaplikować luteinę dopochwowo i nie czworak był drugi dzień jak ja brałam, patrzę a tam śluz zabawiony na mleczno brązowo. Już oczywiście wszystko mi przed oczami przeleciało, zanim dotarło do mnie że luteina zmienia kolor śluzu 😪 a dzisiaj od rana biegunka ze stresu. Wizyta dopiero po pracy - nie wiem jak przetrwam ten dzień. Robiłam też wyniki, morfologię, glukozę, tsh i mocz. Generalnie wszystko ładnie, poza tsh bo mam 3,1 więc wjadą leki na bank. Miłego dnia ❤️
Trzymam kciuki by wszystko było w porządku ❤️

Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie lekki ból głowy, ale gdyby nie brak okresu, to nie powiedziałabym nigdy, że jestem w ciąży. Na razie brak objawów i oby tak zostało jak najdłużej 🤞
I oby tak zostało :) u mnie większość czasu też bez objawów i zapominam momentami, że jestem w ciąży. Ale wieczorami jestem mega obolała 😵‍💫 mam na pokładzie 2,5 latka więc może on mi też daje w kość 😅

Cześć ! Ja dzisiaj mam wizytę, jestem 6+4. Wczoraj przeżyłam mikro udar i zawał jednocześnie, skończył mi się duphaston więc musiałam zaaplikować luteinę dopochwowo i nie czworak był drugi dzień jak ja brałam, patrzę a tam śluz zabawiony na mleczno brązowo. Już oczywiście wszystko mi przed oczami przeleciało, zanim dotarło do mnie że luteina zmienia kolor śluzu 😪 a dzisiaj od rana biegunka ze stresu. Wizyta dopiero po pracy - nie wiem jak przetrwam ten dzień. Robiłam też wyniki, morfologię, glukozę, tsh i mocz. Generalnie wszystko ładnie, poza tsh bo mam 3,1 więc wjadą leki na bank. Miłego dnia ❤️
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) w pierwszej ciąży również plamiłam w tym samym tygodniu co Ty i okazało się, że miałam małego krwiaka i przez niego było to plamienie. Głowa do góry :)

Hej, ja jak zwykle nadrabiam wieczorem. Dziś miałam tak napięty dzień że aż mi się słabo zrobiło.

Ja na razie biore femibion 0, jak mi się skończy to przejdę na 1 albo na Pueria, poodobno polecane przez ginekologów. Dodatkowo biorę Magnefar B6 Forte

Ja miałam 4+6 betę 2312, a prog 16,60. Powiedz kiedy miałaś pierwszy dzień ostatniej miesiączki, a Ci wyliczę ;)

Hej, oczywiście zapraszamy i trzymam kciuki by wszystko było dobrze. Powiedz mi jaki masz planowany termin porodu według (OM)?

Witam, oczywiście że możesz dołączyć. Po to tu jesteśmy żeby się wspierać i wymieniać doświadczeniami. Kiedy masz planowany termin według (OM)?
Według OM wychodzi 11 czerwca 🙂

Cześć dziewczyny!
Jak dzisiejsze samopoczucie? U mnie lekki ból głowy, ale gdyby nie brak okresu, to nie powiedziałabym nigdy, że jestem w ciąży. Na razie brak objawów i oby tak zostało jak najdłużej 🤞
Hej. Ja również na razie brak objawów typowych, oprócz bolących piersi. Wczoraj sprzątałam garderobę i potem od wysiłku zrobiło mi się słabo i to było dziwne.

Hej, dawaj znać co i jak z wynikami i wizytą.

Hej dziewczyny ♥️ trzymajcie kciuki, jadę na betę i proga a na 19 40 mam pierwsza wizytę
Boje się
Będzie dobrze, daj znać po wszystkim co i jak ;)

Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Ja robiłam, zrobiłam o 10 i o 12 już miałam wyniki, więc bardzo szybko

reklama
@Paulletta wpisać Cię na 19 czerwca?
1760430768959.png

Do góry