ShadowLuna
Fanka BB :)
Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Według om 13.06.2026Chyba nie zauważyłam, albo nie podałaś, bo nie mam Cię na liście, kiedy masz termin porodu według OM ?
Diagnostyka przewaznie szybko daje wynikiCzy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
Powinien być. Mają też opcje cito i jest do 15Czy któraś z Was robiła betę w diagnostyce? Jest szansa że dziś do 19 będzie wynik?
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjiPowinien być. Mają też opcje cito i jest do 15
Sorry, że z buta wpadamA
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjia martwię się bo do 19 40 ich potrzebuje
Dziekuję
Powinny i tak być koło 17A
A to nie powiedział mi nikt o takiej opcjia martwię się bo do 19 40 ich potrzebuje
Progesteron też dziś zrobiłamSorry, że z buta wpadam
Sprawdzisz na stronie diagnostyki. Na karcie będziesz miała. Przy okienku Ci wytłumaczą.
Wpisujesz kod i PESEL i Ci wyskoczy.
Czy opcja cito czy bez zawsze tak samo są wyniki. Po 3/4, godzinach będziesz miała.
Dodam jeszcze od siebie, że jak jesteś po tylu przejściach, warto dorzucić progesteron.