Cześć dziewczyny, narazie bardzo nieśmiało się witam
testy wychodzą pozytywne, a nie mam jak zbadać bety bo jestem na wakacjach za granicą. Wracam w piątek i wtedy będę mogła zbadać betę i proga, tylko w takim przypadku nie będę mogła sprawdzić przyrostu po 24 godzinach, w niedzielę nie ma u mnie czynnych placówek. Czy jak zbadam w poniedziałek czyli po około 72 godzinach to będzie ok?
reklama
fiddlee.2
Początkująca w BB
Będzie ok, bo sprawdzać można albo co drugi albo co 3 dzień. W necie są kalkulatory które to ładnie przelicząCześć dziewczyny, narazie bardzo nieśmiało się witamtesty wychodzą pozytywne, a nie mam jak zbadać bety bo jestem na wakacjach za granicą. Wracam w piątek i wtedy będę mogła zbadać betę i proga, tylko w takim przypadku nie będę mogła sprawdzić przyrostu po 24 godzinach, w niedzielę nie ma u mnie czynnych placówek. Czy jak zbadam w poniedziałek czyli po około 72 godzinach to będzie ok?
Cześć!Cześć dziewczyny, narazie bardzo nieśmiało się witamtesty wychodzą pozytywne, a nie mam jak zbadać bety bo jestem na wakacjach za granicą. Wracam w piątek i wtedy będę mogła zbadać betę i proga, tylko w takim przypadku nie będę mogła sprawdzić przyrostu po 24 godzinach, w niedzielę nie ma u mnie czynnych placówek. Czy jak zbadam w poniedziałek czyli po około 72 godzinach to będzie ok?
Tak, jasne. Ja badałam w piątek a potem w poniedziałek i było okej. Wrzuciłam do kalkulatora na necie i normalnie wyliczyło czy beta rosła jak należy
Ja planuję prowadzić na NFZ (o ile lekarz mi przypasuje). Wizytę mogłam mieć w ciągu chyba 3 dni od telefonu, ale umówiłam się na 21.10. Pakietu z pracy nie mam, a jakoś średnio mi się chce wydawać tyle kasy na regularne prywatne wizyty.Umówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to takzamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?
Ewiksbal
Aktywna w BB
U mnie 5+3 1488 i owulacja mi się nie przesunęła. Musiało być później zagnieżdżenie.Mam już betę : 1321,0
Progesteronu nie ma jeszcze
Dziś 5+3 coś mała ta beta martwi mnie to![]()
Natka963
Fanka BB :)
@czubaczeq jak po wizycie? I jaki w końcu wynik progesteronu? 
czubaczeq
Zaangażowana w BB
Wyniki progesteronu nadal nie ma :/ lekarz powiedział że macica powiększona i jest pęcherzyk ale nie mówił jakich wymiarów. Kolejna wizyta 29.10 . Przepisał mi acard 150, dopegyt i luteinę no i w sumie to wszystko@czubaczeq jak po wizycie? I jaki w końcu wynik progesteronu?![]()
To w sumie dobre wiadomościWyniki progesteronu nadal nie ma :/ lekarz powiedział że macica powiększona i jest pęcherzyk ale nie mówił jakich wymiarów. Kolejna wizyta 29.10 . Przepisał mi acard 150, dopegyt i luteinę no i w sumie to wszystko
To dobre wiadomościWyniki progesteronu nadal nie ma :/ lekarz powiedział że macica powiększona i jest pęcherzyk ale nie mówił jakich wymiarów. Kolejna wizyta 29.10 . Przepisał mi acard 150, dopegyt i luteinę no i w sumie to wszystko
reklama
Ja się umówiłam na pierwszą wizytę prywatnie a potem już będę chodzić na NFZ. Ale badania prenatalne 1 trymestru pewnie zrobię prywatnieUmówiłam sobie wizytę do lekarza na 22.10. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie ale znając mnie to takzamierzam prowadzić ciążę prywatnie i na NFZ. A jak to u was wygląda?
Podziel się: