reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Na pewno będzie ♥️ ja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk:( a przynajmniej ja nie widze
Hmmm, no kurde nie znam się na USG ale nic nie zaznaczył tak jak ten u którego ja byłam 🤨 może faktycznie tak jak @dorotary pisze warto by było pójść za tydzień właśnie i skontrolować u innego lekarza 😊 bo z tego co czytałam to byłaś wczoraj i kazał Ci przyjść za dwa tygodnie, a ten mój kazał za tydzień

Mały człowiek ma już 1,03 cm serduszko pięknie pyka i dziś została założona karta ciąży

Załączniki

• IMG_9912.jpeg
    IMG_9912.jpeg
    320,1 KB · Wyświetleń: 53
Ja mam dwóch synów ale z życia wyłączyły mnie straszliwe mdłości nawet xonvea nie przynosi pełnej ulgi
No ja właśnie od rana do wieczora mam:( ale maz ma pracę wyjazdową i jest tylko na weekendy więc muszę ogarniac w tygodniu wszystko.
Właśnie slyszalam o tych lekach że mega drogie i szkoda że nie pomagaja:(. Ja póki co nie wymiotowałam ale dzien w dzień nom stop mi niedobrze. Czy zjem czy nie to to samo i bpje się że w którymś momencie bedzie wymiotowanie:/

reklama
Do góry