Ja po środku widzęNa pewno będzieja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk
a przynajmniej ja nie widze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja po środku widzęNa pewno będzieja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk
Hmmm, no kurde nie znam się na USG ale nic nie zaznaczył tak jak ten u którego ja byłamNa pewno będzieja dostałam tylko takie zdjęcie i ledwo widać ten pęcherzyk
Trochę zazdroszczę xD ja to codziennie ok 15tys kroków robie bo wszystko na piechote a że 3 dzieci to szkola dom szkola dom przedszkole itd xDHej
Ja dziś pierwszy raz od tygodnia zostałam zmuszona do wyjścia z domutrzymajcie kciuki właśnie siedzę pod gabinetem to ma być wizyta serduszkowa
![]()
Trochę zazdroszczę xD ja to codziennie ok 15tys kroków robie bo wszystko na piechote a że 3 dzieci to szkola dom szkola dom przedszkole itd xD
No ja właśnie od rana do wieczora mamJa mam dwóch synów ale z życia wyłączyły mnie straszliwe mdłości nawet xonvea nie przynosi pełnej ulgi
No to cudne informacje!! Który masz dziś tydzień i dzień ciąży?Mały człowiek ma już 1,03 cm serduszko pięknie pyka i dziś została założona karta ciąży