Ewiksbal
Aktywna w BB
Ja byłam na wizycie w 5+6 to było już serduszko ale jeszcze słabo widoczne i kazała mi przyjść za tydzieńDziewczyny, czy wg Was na wizycie 6+0 jest szansa na serduszko?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja byłam na wizycie w 5+6 to było już serduszko ale jeszcze słabo widoczne i kazała mi przyjść za tydzieńDziewczyny, czy wg Was na wizycie 6+0 jest szansa na serduszko?
Konkretna betaNo ja wczoraj badałam betę 1 raz 6+3 i taki wynik. Więc mam nadzieję że zobacze serduszko w niedziele![]()
Dawaj znać jak przyrost!pięknie
ja się posiłkuję na razie domowymi testami, dopóki nie będę mieć wyniku przyrostuwysikałam dziś trzeci.
Ja się czuje beznadziejnieJak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()
Mnie też piersi bolą mocno, a brzuch przez większość dnia czuję, ale nie boli jakoś mega mocnoJak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()
Będzie dobrzeJak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()
mnie tylko brzuch pobolewa, ale w ciąży z córeczką też nie miałam żadnych innych objawówJak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()
Hej Dziewczyny ja dziś jestem szczęśliwa ale czuję się fizycznie kiepsko niedobrze mi strasznie i jestem taka zmęczona że jakby się dało spalabym cały dzienJak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()
Ja w sumie czuje się, jakbym sobie uroiła tą ciążę. Jedyny ewentualny objaw to większe zmęczenie, ale równie dobrze mogłabym to zrzucić na pogodę za oknem.Jak się czujecie?? Mnie strasznie rwą piersi i brzuch. Jutro jadę na powtórkę bety do Alabu, mam nadzieję na wynik tego samego dnia i oby było dobrze![]()