reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

zdrowia! :)
my dziś rodzinnie nie śpimy od 3.30😵‍💫
córeczka czasem ma takie akcje, że się rozbudza i po spaniu. a my też jak się rozbudzimy o tej porze to koniec 😄

w południe jadę na drugą betę. czuję się całkiem dobrze, cycki czasem zaszczypią, podbrzusze zakłuje.
Myślałam, że mój syn jak wstaje 5:50 to jest hardcore. Ale no, nie zazdroszczę 😅

reklama
Hej dziewczyny, mocno wspieram wszystkie którym objawy dolegają. 🫂Ja się właśnie zbieram na wesele i mam nadzieję że będę się dobrze czuła bo czeka mnie długi dzień i noc. Mam nadzieję że też coś zjem bez problemu, no ale to u mnie jak w ruletce zależności od dnia.

Nie czuję żadnych objawów ciąży 🤨 oczywiście trochę panikuje z tego powodu 😅
Spokojnie mam tak samo, oprócz braku okresu i bólu piersi powiedziałabym że symuluje ciążę 😅 Jednak jestem już 6+2 i mam nadzieję że w środę zobaczę serduszko i jakoś dojdzie do mnie fakt że jednak się udało, bo jak na razie nadal nie dowierzam 🥹

A ja jutro mam wizyte i tak naprawdę zaczelam trochę schizowac że może coś jest nie tak skoro tak źle się czuję.. w poprzednich 3 ciążach nie czułam się tak okropnie jak teraz.. heh no nic pozostaje mi czekać na jutro na 14 i będzie chwila prawdy

Cześć dziewczyny, jak się dziś czujecie ? Ja się obudziłam dziś bez energii i z lekkim katarem 😏 mam nadzieje, że nie rozwinie się to w żadną chorobę
Dzień dobry!
U mnie dzisiaj odwrotnie, sporo energii. Właśnie wróciłam z 10 km spaceru. Korzystam z braku objawów i ogolnego dobrego samopoczucia. Teraz tylko gorąca herbata na rozgrzanie i jakaś lekka książka.
Z niecierpliwieniem czekam na wizytę we wtorek. Stresuję się zarówno tym, co zobaczę na USG, jak i tym, czy dostanę L4 (mam baaardzo specyficzną sytuację w pracy, a do tej pory nie miałam w życiu nawet 1 dnia zwolnienia i nie wiem jak o nie prosić 🤪).

Dzień dobry!
U mnie dzisiaj odwrotnie, sporo energii. Właśnie wróciłam z 10 km spaceru. Korzystam z braku objawów i ogolnego dobrego samopoczucia. Teraz tylko gorąca herbata na rozgrzanie i jakaś lekka książka.
Z niecierpliwieniem czekam na wizytę we wtorek. Stresuję się zarówno tym, co zobaczę na USG, jak i tym, czy dostanę L4 (mam baaardzo specyficzną sytuację w pracy, a do tej pory nie miałam w życiu nawet 1 dnia zwolnienia i nie wiem jak o nie prosić 🤪).
Nie jestem za tym aby brac l4 jeśli zdrowotnie jest wszystko ok. Ale jeśli stres nerwy z pracy wpływają na Ciebie to jednak l4 dobre. Jeśli lekarz może kręcić nosem no to czas na ściemnianie jak to źle się czujesz:p

Nie jestem za tym aby brac l4 jeśli zdrowotnie jest wszystko ok. Ale jeśli stres nerwy z pracy wpływają na Ciebie to jednak l4 dobre. Jeśli lekarz może kręcić nosem no to czas na ściemnianie jak to źle się czujesz:p
Nie chodzi o stres. Raczej nie za bardzo chcę wchodzić w szczegóły, bo jednak w internecie wszystko zostaje. Może na zamkniętym wątku trochę opiszę sytuację.
Swoją drogą to nigdy nie sądziłam, że będę jedną z tych osób, co w pierwszych tygodniach ciąży biorą L4. Lubię swoją pracę i tak przynajmniej do połowy ciąży planowałam pracować.

Nie chodzi o stres. Raczej nie za bardzo chcę wchodzić w szczegóły, bo jednak w internecie wszystko zostaje. Może na zamkniętym wątku trochę opiszę sytuację.
Swoją drogą to nigdy nie sądziłam, że będę jedną z tych osób, co w pierwszych tygodniach ciąży biorą L4. Lubię swoją pracę i tak przynajmniej do połowy ciąży planowałam pracować.
Jasne:) ogólnie jeśli coś ma wpływać na Ciebie w jakiś sposób negatywnie w ciazy i l4 ma Ci pomóc w tym aby było lepiej no to wiadomo co wybrać. Wiadomo że o l4 lekarz decyduje ale jednak no Twoje samopoczucie jest wazne:)

Nie czuję żadnych objawów ciąży 🤨 oczywiście trochę panikuje z tego powodu 😅
też nie miałam absolutnie żadnych objawów w ciąży z córeczką :) to żaden wyznacznik. czekałam na nudności żeby poczuć się w ciąży, doczekałam się chyba w 11 tyg raz rzygnięcia 😆

a co do pory wstawania to 5.30 to nasz standard i jest spoko, od zawsze z mężem wcześnie wstawaliśmy. no ale 3.30 to przesada 😆

reklama
A ja jutro mam wizyte i tak naprawdę zaczelam trochę schizowac że może coś jest nie tak skoro tak źle się czuję.. w poprzednich 3 ciążach nie czułam się tak okropnie jak teraz.. heh no nic pozostaje mi czekać na jutro na 14 i będzie chwila prawdy
sama sobie powtarzam jak mantrę to i Tobie powtórzę: każda ciąża inna, nawet u tej samej kobiety. i jest to dla mnie niesamowite, bo przecież te same hormony. ale jednak! większość kobiet jakie znam różnie przechodziły ciąże. ❤️ kciuki

Do góry