Trochę źle się wyraziłamCo dokładnie masz na myśli mówiąc zdrowa ciąża? Bo moja pierwsza taka była a miałam objawy więc no nie wiem![]()
reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?
Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo
Natka963
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, ja dziś jakaś bez mocy wstałam.. Wyjeżdżam dziś na kilka dni z pracy za granicę i trochę się obawiam, czy na pewno powinnam lecieć samolotem 3h od Polski bo dziś 5+3 i wszystko się może wydarzyć
Lekarz w środę na wizycie powiedział, że nie widzi co prawda przeciwwskazań i stwierdził, że „nic to nie zmieni” czy będę tu czy tam, także ufam mu i wierzę, że tak będzie.. W środę od razu z lotniska na wizytę jadę, będzie 6+0 może uda się już zobaczyć zarodek i może może serduszko? 

czubaczeq
Zaciekawiona BB
Jak tam kochana, masz już wyniki?w diagnostycenie wiem czy w każdym punkcie
matkaniewariatka
Fanka BB :)
nieJak tam kochana, masz już wyniki?
stresuję się czy w ogóle udało się z tej ilosci krwi

czubaczeq
Zaciekawiona BB
Też nieniea Ty?
stresuję się czy w ogóle udało się z tej ilosci krwi![]()

matkaniewariatka
Fanka BB :)
maaaaam.Też nieja będę miała prawdopodobnie pod wieczór, pielęgniarka kazała o 20 sprawdzić ale ja odświeżam co chwilę jak debil
![]()
przedwczoraj 25, dziś 102.

trzymam kciuki za Ciebie!
Załączniki
czubaczeq
Zaciekawiona BB
Swietna wiadomośćmaaaaam.
przedwczoraj 25, dziś 102.oby tak dalej.

CześćCześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo
![]()
Jak dla mnie tydzień od owulacji to nic się jeszcze nie zmienia. Tzn. śluz będzie taki sam, jak w każdym innym cyklu tyle samo dni po owulacji (czy się staracie, czy też nie). Białawe/mleczne zabarwienie (z tego co się orientuję) pojawia się w związku z rosnącym progesteronem. Jeżeli masz jakieś podejrzenia infkecji/zaburzeń hormonalnych, to polecam po prostu wizytę u lekarza.
reklama
To_ja_olutka
Zaciekawiona BB
Supermaaaaam.
przedwczoraj 25, dziś 102.oby tak dalej.

Podziel się: