Trochę źle się wyraziłamCo dokładnie masz na myśli mówiąc zdrowa ciąża? Bo moja pierwsza taka była a miałam objawy więc no nie wiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trochę źle się wyraziłamCo dokładnie masz na myśli mówiąc zdrowa ciąża? Bo moja pierwsza taka była a miałam objawy więc no nie wiem![]()
Jak tam kochana, masz już wyniki?w diagnostycenie wiem czy w każdym punkcie
nieJak tam kochana, masz już wyniki?
Też nieniea Ty?
stresuję się czy w ogóle udało się z tej ilosci krwi![]()
maaaaam.Też nieja będę miała prawdopodobnie pod wieczór, pielęgniarka kazała o 20 sprawdzić ale ja odświeżam co chwilę jak debil
![]()
Swietna wiadomośćmaaaaam.
przedwczoraj 25, dziś 102.oby tak dalej.
trzymam kciuki za Ciebie!
CześćCześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo
![]()
Supermaaaaam.
przedwczoraj 25, dziś 102.oby tak dalej.
trzymam kciuki za Ciebie!