reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Nie mam totalnie komu się wyżalić a tak okrutnie się boje, że znów beta się zatrzyma na tym samym poziomie ok 1000 i puste jajo albo spadnie i znów poronie... Nie mogę sobie znaleźć miejsca i co chwilę odświeżam te wyniki :( mam nadzieję że dziś będą

reklama
Nie mam totalnie komu się wyżalić a tak okrutnie się boje, że znów beta się zatrzyma na tym samym poziomie ok 1000 i puste jajo albo spadnie i znów poronie... Nie mogę sobie znaleźć miejsca i co chwilę odświeżam te wyniki :( mam nadzieję że dziś będą
rozumiem Cię, po trudnych doświadczeniach to normalne obawy :( ale każda kolejna ciąża to czysta karta, zupełnie nowa sytuacja. powiedz, jakie były przyczyny wcześniejszych strat, wiesz? masz teraz jakieś leki?

To bardzo trudne i rozumiem. To też jest normalne co czujesz. Ale tak jak napisała @matkaniewariatka nowa ciąża, nowa czysta karta. To, że kiedyś miałaś straty nie znaczy, że tym razem tak będzie. Bardzo trzymam kciuki za ciebie, jesteś dzielna :)

rozumiem Cię, po trudnych doświadczeniach to normalne obawy :( ale każda kolejna ciąża to czysta karta, zupełnie nowa sytuacja. powiedz, jakie były przyczyny wcześniejszych strat, wiesz? masz teraz jakieś leki?
Niewiadomo... Lekarz powiedział, że jak (odpukac) tym razem nie wyjdzie to zleci mam badania genetyczne. Bo ja już urodziłam 3 zdrowych dzieci ale w poprzednim małżeństwie ... Teraz biorę acard dopegyt i luteinę 4x dziennie. Oby ten raz okazał się szczęśliwy

A ja mam stan podgorączkowy :( boję się że zarażę córkę i zaszkodzę ciąży :/ mam test combo ale boję się robić. Chyba poczekam do jutra, jak gorączka się nasili to wtedy zrobię. Ech i takie to już będą ciągłe zmartwienia

Niewiadomo... Lekarz powiedział, że jak (odpukac) tym razem nie wyjdzie to zleci mam badania genetyczne. Bo ja już urodziłam 3 zdrowych dzieci ale w poprzednim małżeństwie ... Teraz biorę acard dopegyt i luteinę 4x dziennie. Oby ten raz okazał się szczęśliwy
Życzę wam, żeby było dobrze, ale w razie w dobrze że będziecie mogli zrobić badania genetyczne, wtedy jest duża szansa że poznacie przyczynę i zostanie wdrożone jakieś specjalne leczenie itp :)

reklama
U mnie dziś rano na papierze śluz podbarwiony na brązowo czekam aż lekarz mi odpisze chyba zejdę na zawał do tego czasu
Na brązowo to chyba jeszcze nic poważnego, gorzej jak by była żywa krew. Ale znam kobiety co krwawiły w ciąży i ciążę donosiły, dzieci zdrowe więc powinno być dobrze :)

Do góry