matkaniewariatka
Fanka BB :)
strasznie się cieszę!! gratulacjeDziewczyny jest wynik !!! Tym razem w końcu będzie dobrze4646
a 14.10 było 1320
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
strasznie się cieszę!! gratulacjeDziewczyny jest wynik !!! Tym razem w końcu będzie dobrze4646
a 14.10 było 1320
<3Cześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo
![]()
nie sugerowałabym się śluzem jako przepowiednią czy się udało
Cieszę się bardzo!Dziewczyny jest wynik !!! Tym razem w końcu będzie dobrze4646
a 14.10 było 1320
gratulacje i nudnej ciążyWitam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży![]()
GratulacjeWitam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży![]()
Tak, jutro odwiozę córkę do żłobka i jadę testowaćgratulacje i nudnej ciążybędziesz badać betę?
niemożliweHej dziewczyny. Naszła mnie taka refleksja. Bo 1 betę robiłam w diagnostyce a 2 w alabie. Myślicie, że mogą mieć bardzo duże różnice w pomiarach na poziomie 50-80%? W sumie zaczęłam panikować czy nie za wcześnie się ucieszyłambo może tak na prawdę diagnostyka by pokazała betę 2x niższa