reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym się spytać ale nie wiem za bardzo, który wątek mogłabym ugryźć na tutejszym forum (żeby siedzieć w nim stricte tematycznie). Pomyślałam że tutaj będzie w porządku więc może spróbuję tu. Pytanie dotyczy śluzu po zapłodnieniu, jak wyglądało to u Was? Znalazłam kilka wpisów na ten temat ale zależy mi na czymś konkretniejszym. Dopytuje bo jestem trochę zielona w tym temacie. Minął już prawie tydzień od mojej owulacji i stosunku i pierwszy raz mam taki nietypowy śluz, jakby bardziej wodnisty ale jednocześnie podobny do tego płodnego, bezzapachowy, mleczny. Czy to mogą być jakieś problemy hormonalne czy to może jednak to?:) Będę bardzo wdzięczna za każde dobre słowo:)
<3

Witam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok :)
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży 😂

Witam się nieśmiało z moim bladziutkim testem, termin spodziewanej miesiączki za 4 dni ale mam nieznośne objawy, ból podbrzusza i mdli mnie delikatnie, więc testowałam dzisiaj i taki piękny widok :)
Termin wylicza mi na 30 czerwca, z racji że to będzie cc to pewnie będzie wcześniej ale póki co liczmy 30 czerwca.
Mam na imię Karolina, mam córkę z grudnia 2023 i to jest największe wyzwanie- ogarniać 2-latkę będąc w ciąży 😂
gratulacje i nudnej ciąży 😄❤️ będziesz badać betę?

Gratulacje :) jak tylko znajdziesz sposób na przetrwanie z córką to daj znać, u mnie na pokładzie energiczny 2,5 latek i mamoza na całego 😅

Hej dziewczyny. Naszła mnie taka refleksja. Bo 1 betę robiłam w diagnostyce a 2 w alabie. Myślicie, że mogą mieć bardzo duże różnice w pomiarach na poziomie 50-80%? W sumie zaczęłam panikować czy nie za wcześnie się ucieszyłam :( bo może tak na prawdę diagnostyka by pokazała betę 2x niższa

reklama
Hej dziewczyny. Naszła mnie taka refleksja. Bo 1 betę robiłam w diagnostyce a 2 w alabie. Myślicie, że mogą mieć bardzo duże różnice w pomiarach na poziomie 50-80%? W sumie zaczęłam panikować czy nie za wcześnie się ucieszyłam :( bo może tak na prawdę diagnostyka by pokazała betę 2x niższa
niemożliwe :) na pewno nie.

Do góry