reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Dzięki, że pytasz. Czuje się słabo, mam katar i temperaturę 38 st. W nocy i dziś już wzięłam Apap bo nie dałam rady spać, i ogólnie ciężko mi. Mam nadzieję, że ten paracetamol nie zaszkodzi ciąży …
Mówią, że paracetamol jest bezpieczny więc trzeba się tego trzymać. Wysoka gorączka może być jeszcze bardziej niebezpieczna. Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie :)

Hej dziewczyny, miałam napisać jutro po zbadaniu przyrostu bety, ale jak zrobiłam test rano i zobaczyłam, że kreska tak ładnie ściemniała od wczoraj to postanowiłam już dziś nieśmiało się z wami przywitać 😅 om 23.09, pierwszy test pozytywny wyszedł mi w piątek, było to 8dpo. Dzisiaj jest 10dpo. Termin z aplikacji to 29.06 a z kalkulatora z internetu 30.06 aczkolwiek napewno będzie u mnie wcześniej cesarka😉 wczoraj zrobiłam pierwszą betę (21,9) i progestron (30,9) a jutro idę sprawdzić przyrost, niestety w innym labie, bo przez pracę nie dam rady w tym samym 🙂 Będzie to moje drugie dziecko, pierwsza córka z lutego 2023 roku. W czwartek idę na wizytę do swojej lekarz i później następna wizyta 10.11, myślę że wtedy już coś zobaczę 🥹

Załączniki

• 20251019_100958.jpg
    20251019_100958.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 44
  • 20251019_101009.jpg
    20251019_101009.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 44
  • Screenshot_20251018_165743_Chrome.jpg
    Screenshot_20251018_165743_Chrome.jpg
    141,9 KB · Wyświetleń: 37
  • Screenshot_20251018_165737_Chrome.jpg
    Screenshot_20251018_165737_Chrome.jpg
    150,1 KB · Wyświetleń: 39
dziewczyny, ma tu któraś z Was trombofilię i zalecenie acardu oraz heparyny? chciałam o coś zapytać.
Ja mam nadpłytkowość samoistną i biorę acard jak na razie, zobaczymy co powie lekarz po wizycie. Jak chcesz pisz śmiało
@Meggi93 jak się dziś czujesz?
@ShadowLuna daj znać jak się czujesz po weselu 🙂
Hej, dzięki że pytasz, było ciekawie. Buty złe wzięłam i ledwo chodziłam całą noc. Ogólnie to było mi zimno i siedziałam pod swoim żakietem i męża marynarką i nie wiedziałam czy to tak zimno jest na sali czy może miałam temperaturę. Na siku byłam milion razy. Brzuch wzdęty nie wiem czy od jedzenia czy od czego, ale po kolejnym sikaniu jak już zaczął mnie boleć to postanowiłam że wracamy. Zabrałam rodziców i robiłam za kierowcę, godzinę drogi miałam i prawie nie zasnęłam przed kierownicą, ale mąż specjalnie do mnie gadał więc mi pomógł. A co do wzdętego brzucha, to nawet siostra cioteczna mnie pytała czy coś jest na rzeczy, a miałam dość luźną sukienkę, to tylko przytaknęłam choć wiem że to nie jest jeszcze ciążowy :p

Hej dziewczyny, miałam napisać jutro po zbadaniu przyrostu bety, ale jak zrobiłam test rano i zobaczyłam, że kreska tak ładnie ściemniała od wczoraj to postanowiłam już dziś nieśmiało się z wami przywitać 😅 om 23.09, pierwszy test pozytywny wyszedł mi w piątek, było to 8dpo. Dzisiaj jest 10dpo. Termin z aplikacji to 29.06 a z kalkulatora z internetu 30.06 aczkolwiek napewno będzie u mnie wcześniej cesarka😉 wczoraj zrobiłam pierwszą betę (21,9) i progestron (30,9) a jutro idę sprawdzić przyrost, niestety w innym labie, bo przez pracę nie dam rady w tym samym 🙂 Będzie to moje drugie dziecko, pierwsza córka z lutego 2023 roku. W czwartek idę na wizytę do swojej lekarz i później następna wizyta 10.11, myślę że wtedy już coś zobaczę 🥹
Super, witamy i czekamy na przyrost ;)

Ooo mamy siostrzaną ciążę, mnie też wylicza na 30 czerwca 😄

reklama
A masz jakieś objawy? Bo ja to chyba absolutnie nic😅 cycki nie bolą, nic nie czuję póki co😅...może minimalna senność? Ale ciężko mi być obiektywną, bo ja i bez ciąży uwielbiam spać 😂
Boli podbrzusze jak w okres i takie jakby mdlenie, mulenie, jakby mi coś siedziało na żołądku. Pierwszą ciąże miałam bezobjawową, a tu od początku atrakcje 💁🏻‍♀️

Do góry