reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
@matkaniewariatka kochana cudowne wiadomości, bardzo o Tobie myślałam o trzymałam kciuki ❤️ sorki za opóźniony zapłon, ale u mnie jest kosmos najmłodszy gorączkuje kilka dni do 41 stopni i niewiadomo co mu jest :(
Może ma trzydniówke albo grypę ? Znam przypadek że dziecko gorączkowało i wyszło że ma zakażenie salmonellą … z taką gorączką nie ma żartów, współczuję bardzo, u mnie córka jak tak wysoko gorączkuje to cała w nerwach jestem 😔

6+1 i teraz nie wiem czy iść w ten piątek sprawdzić czy w przyszłą środę dopiero bo między tym mój lekarz ma urlop…
gdzieś czytałam że 1-2 dobie po pęcherzyku żółtkowym pojawia się zarodek i jak osiągnie około 3mm to można zobaczyć serduszko. lekarz pewnie wolałby odczekać tydzień, ale jak będzie Ci ciężko (a wiem jak jest), to jedź w piątek 😘 myślę, że jest szansa że będzie już widać serduszko. na tym etapie w ciągu kilku dni się bardzo dużo zmienia.

Może ma trzydniówke albo grypę ? Znam przypadek że dziecko gorączkowało i wyszło że ma zakażenie salmonellą … z taką gorączką nie ma żartów, współczuję bardzo, u mnie córka jak tak wysoko gorączkuje to cała w nerwach jestem 😔
Byliśmy w przychodni wczoraj, zrobione mam testy combo że śliny nie wykryto ani grypy ani Covida ani rsv ani Adv nic. 2 tygodnie ma infekcje górnych dróg oddechowych, tydzień brał antybiotyk poprawa marna i po tygodniu antybiotyku zaczął gorączkować wysoko. A ta durna lekarka powiedziała że nie wie co to i przepisała mi ten sam antybiotyk na kolejne 2 tygodnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry