reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Aktualnie 8+6, tydz temu nie było serduszka i lekarza dopatrzyl się obrzęku i dodatkowo wielkość crl też budziła wątpliwości. Także dziś jest wizyta*decyzyjna* w którą stronę poszła ciąża.
pamiętam już 😘 wybacz, uczę się dopiero nicków i historii.
zaciskam za Ciebie kciuki najmocniej.
u nas opoznienie, mysle ze realnie za pół godziny wejdę do gabinetu. też dzisiejszą wizytę traktuję jako tą którą przesądzi w którym kierunku ciąża zmierza.

reklama
dziewczyny, jest serduszko 🥹❤️
co za ulga.
ciąża 5+6, czyli 4 dni młodsza niż wynikało z miesiączki. termin na 30 czerwca. (będzie cc więc wcześniej).
endometrium nadal niejednorodne, ale lepiej wygląda niż poprzednio.
Cudowne wieści❤️❤️❤️
Nawet nie wiesz jak się cieszę❤️❤️❤️

Mam nadzieję, że jutro też zobaczę taki obraz❤️❤️❤️
Wg. mnie i dostosowania terminu do moich dłuższych cyklów, też liczę że termin przesunie się na 30.06. ale dla mnie to oznacza, że jeśli ten maluch wdałby się w rodzeństwo to poród dopiero w lipcu😉

Powodzenia dziewczyny na wizytach, trzymam kciuki
Ja dziś z zakatarzonym synem siedzę w domu. Męczą mnie nudność, czasami mam wrażenie, że jakbym puściła pawia to byłoby mi lżej 🥵 w najbliższą sobotę mamy imprezę rodzinną i nie chciałabym mówić o ciąży jeszcze, ale mój brzuch, szczególnie na wieczór wygląda jak w 4/5 miesiącu. Nie wiem co założyć żeby ukryć brzuch 🥲
Też mnie dzisiaj mdli od rana, chyba też z nerwów, bo mam zamknięcie miesiąca w pracy, wszystkim się przejmuje, już mam tego dość 🥲 Też bym najchętniej poszła spać i wstała jutro 🤦🏻‍♀️
A o brzuchu to mi nie mów, dosłownie z dnia na dzień wywaliło mi taki brzuch jaki miałam ostatnio w 5 miesiącu 🫠 Na zdjęciu stan na dzisiaj rano (!!) nie wiem co będzie wieczorem 😬

Załączniki

• IMG_2650.jpeg
    IMG_2650.jpeg
    499,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Też mnie dzisiaj mdli od rana, chyba też z nerwów, bo mam zamknięcie miesiąca w pracy, wszystkim się przejmuje, już mam tego dość 🥲 Też bym najchętniej poszła spać i wstała jutro 🤦🏻‍♀️
A o brzuchu to mi nie mów, dosłownie z dnia na dzień wywaliło mi taki brzuch jaki miałam ostatnio w 5 miesiącu 🫠 Na zdjęciu stan na dzisiaj rano (!!) nie wiem co będzie wieczorem 😬
U mnie to samo. Boję się co będzie później 😀

Do góry