Bardzo się cieszę cudowne wiadomościdziewczyny, jest serduszko
co za ulga.
ciąża 5+6, czyli 4 dni młodsza niż wynikało z miesiączki. termin na 30 czerwca. (będzie cc więc wcześniej).
endometrium nadal niejednorodne, ale lepiej wygląda niż poprzednio.
reklama
Kinga0402
Fanka BB :)
Super wiadomościdziewczyny, jest serduszko
co za ulga.
ciąża 5+6, czyli 4 dni młodsza niż wynikało z miesiączki. termin na 30 czerwca. (będzie cc więc wcześniej).
matkaniewariatka
dziękuję Wam serdecznie za wsparcie i trzymam kciuki najmocniej za resztę dziewczyn. będę odświeżać forum w oczekiwaniu na dobre wieści 

anela92
@matkaniewariatka cudowna wiadomość! Super, ze jest serduszko. Jestes w podobnym czasie jak ja, ja mam dzis 6+0, ale wizytę serduszkową mam w piątek. Liczę, że też będzie juz serduszko 
niezapominajka876
Kamień z sercadziewczyny, jest serduszko
co za ulga.
Trzymam kciukiKurczę tak się stresuje że chyba zwymiotuję, z plusów to zadzownili czy mogę być pół godziny wcześniej więc chociaż tyle mniej czekania
matkaniewariatka
jesteśmy z Tobą!Kurczę tak się stresuje że chyba zwymiotuję, z plusów to zadzownili czy mogę być pół godziny wcześniej więc chociaż tyle mniej czekania
To_ja_olutka
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki mocnoKurczę tak się stresuje że chyba zwymiotuję, z plusów to zadzownili czy mogę być pół godziny wcześniej więc chociaż tyle mniej czekania
reklama
Życzę jak najmniej stresu i dużo odpoczynku w tym codziennym kołowrotkuTeż mnie dzisiaj mdli od rana, chyba też z nerwów, bo mam zamknięcie miesiąca w pracy, wszystkim się przejmuje, już mam tego dośćTeż bym najchętniej poszła spać i wstała jutro
A o brzuchu to mi nie mów, dosłownie z dnia na dzień wywaliło mi taki brzuch jaki miałam ostatnio w 5 miesiącuNa zdjęciu stan na dzisiaj rano (!!) nie wiem co będzie wieczorem
![]()
Podziel się: