reklama

czerwcowe ploteczki :D

E to ja się kulinariami nie pochwalę ;-)
Rusia, proponuję napisac do jakiegoś hodowcy - nwet jak nie chcesz rasowego psiaka. Dobry na pewno będzie się orientował

reklama
Rusia, a ja uważam, że z ciastami tez można eksperymentować :-) Ja na przykład kruche ciasto robie tylko "na oko".

Ale sobie odpoczęłam :-) Mnóstwo spotkań, sporo spacerów i w ogóle intensywnie jakoś te 4 dni spędziliśmy. Na cmentarzach pusto, więc tez bez tłoku, przyjemnie. W piątek odwiedziliśmy moja babcię i dziadków, w sobote rodzina była u nas na obiedzie (niby tylko brat i rodzice a to już z tymi wszystkimi dziecmi zrobiło się 14 osób! :-D ). Marcin zrobił kurczaka pieczonego - mniam. W niedzielę sniadanie u moich rodziców, spacer, obiad we włoskiej knajpie, a na kolację pizza zrobiona przez Marcina i przyjaciele w gościnie. :-)

A ja się urlopuje do 14 listopada;) czysty relaks dzisiaj byłam na basenie jakuzi i saunie a teraz w ramach rozrywki robię jabłka do sloikow bo dostałam od mojej kochanej sąsiadki całe mnóstwo w porywach do dużo ;)

reklama
Sylcia, ale Ci zazdroszczę, bez względu na porę roku. Strasznie chciałabym się tak polenić, z książką oczywiście. Tak było w ten dłuższy weekend i nabrałam ochoty;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry