reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj i ja bym sie pobyczyla...i tez marzy mi sie dobra ksiazka, kocyk, ech..i cisza:tak:pomarzyc poki co mozna..
Planujemy moje urodziny, w te sobote, ale postanowilismy w tym roku, ze idziemy do restauracji i po do domu na drinka. odpadnie mi gotowanie, przygotowywania- tylko pierdykne koreczki, z dwie salatki ..jakies przekaski, kupie wodke, whisky, bacardi, soki napoje gazowane lod..dla dzieci zrobie jakies ciasto, albo kupie gotowe..
poki co planowanie..sprzatanie i praca...i taki ot mnie maraton czeka, :cool2:
Mamoot- milo, rodzinnie spedziliscie czas.
U nas weekend dosc podobnie - tzn. rodzinnie. Pjechalismy do rodzicow. Rano wspolne zakupy, pozniej dojechala sis z chlopakiem i sis psiolka z mezem, kawusia, obiadek... wieczorkiem drinasek. Rano z mamcia miasto...jak psiolki poszwedalysmy sie do poludnia- odpoczelam od dzieci:-);-) i ok 15 powrot..
Syla- mam teraz " Twoj obraz"..jak moje obecne male marzenie:-D ..domek, kominek, ciepluchno, blogie lenistwo, zlota polska jesien za oknem i tylko JA!:-D...mmmm

reklama
dokladnie Kasiu, dostaje lody tv i jakby go nie bylo :-D- to juz jakies 30 min...kolejne do wanny kapiel- 30 min juz razem godzina:-D:-D:-D kolacyjka, bajeczka do podusi i g.19 marsz do lozka spac!:-D

Nieźle Sylwia! A to Wojtek w domu siedzi?
Byłam w końcu u dentysty - nie było źle. Na tylke ile mnie nie widział, całkiem spoko. I nadal nie mam kamienia:tak:

Ja nie miałam kamienia dopóki mieszkałam u rodziców. Potem przeprowadzka, pewnie inna woda i kamień co pół roku do usuwania...

A to marzeń o odpoczynku, kocyku i książeczce się dołączam.:tak:

reklama
:szok:opowiadaj !..a ponoc sny z czwartku na piatek sie sprawdzaja...Adamowi mojemu jakies koszmary sie snily i po 3 obudzil mnie zlany potem i kazal sie modlic:szok::-D:-D

Do góry