Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć dziewczyny . Ja tak sobie myślę , że każdy lekarz wie co robić trzeba. każda z nas ma inną ciąże.inaczej przechodzi i to dlatego czasami robią dokładniejsze badania a czasami nie.W moim przypadku miałam problemy z ciążą od początku .W 7 tygodniu stwierdzono u mnie ciążę ,a najgorsze było to , że krwawiłam. Na początku chodziłam co 2 tygodnie do mojej giny i zawsze zaczynało się od usg ,aby sprawdzić czy serduszko bije i czy płud żywy.potem wizyty co 3 tygodni a teraz co 4 tygodnie.dopiero jak byłam w 12 tygodniu ciąży to moja gina badała mnie na fotelu i tez nie za każdym razem mnie teraz bada.Chciałam zwrócić uwage, że chodzę państwowo i też dość dobrze się mną zajmują. Niemartwcie się dziewczyny napewno wszystko będzie dobrze . najgorsze pierwsz tygodnie.pozdrawiam was serdecznie.A ja się zaczynam martwić czy mój lekarz prowadzący jest ok. W sumie byłam już na 3 wizytach. Na każdej mam robione krótkie USG. Pierwsze miałam w 6 tc, drugie w 9 tc, trzecie w 12 tc. A 7 stycznia będę miała uż 4 wizytę (początek 16tc), a maluszek tylko w 6tc został zmierzony (żeby określić wiek ciąży chyba) i tyle. Żadnych badań na przezierność karku ani nic i trochę się tym martwię. Pisałyście, że dokładne badania miałyście już w 12tc, a ja jeszcze nic
A najlepsze jest to, że chodzę prywatnie![]()