Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Darunia a gdzie kiedys mieszkalas,gdzies w strone Warszawy?;-)Mój zwrot z podatku tez przyszedł (50 zł) :-) ale jeszcze na stary adres- czyli 450 km ode mnie![]()
Wiesz Joasiu moja dzidzia sobie bryka a gdy tylko idziemy do lekarza czy poloznej udaje,ze jej niema moj R mowi,ze to maly komandos:-)popieram w 100% . Wczoraj na ktg merdali mi brzuchem w lewo i w prawo a Maluch nic sobie z tego nie robił i spał dalej
Mi lekarz tylko nakazał obserwowanie ruchów a nie sztywne liczenie - myślę,że zdrowe podejście

wieczorem cos już mnie ćmiło, ale łyknęłam tabletke i myślałam, że przejdzie, no i się przeliczyłam
łyknęłam rano drugą a teraz czekam, aż trochę przejdzie, żeby położyc się spać (położyć się nie mogę, bo boli jeszcze bardziej :-()hihi ale Maty to nikt nie przebije (12zł- jeśli dobrze pamiętam )![]()
hehhe mogli by dać z pare setek dla kobiet ciężarnychtak w podarunku

jak się uda to może ze 2 bodziaki na wyprzedaży się kupi 

. Niestety juz malo pije - mniej nie moge, bo mam migreny z praku plynowz tymi wodami to Ciebie rozumiem...Wiesz jak to u mnie jest...nie wiem czy to coś pomoże ale może mniej pij.
Zobaczysz jaką piękną Gwiazdeczkę urodzisz...