Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Zazdroszczę Dziewczynom, którym brzuszek schodzi zaraz po porodzie i jeszcze chudną - moja kuzynka też tak miała. Nie wiem jak będzie u mnie, zwłaszcza, że drobna nie jestem, ale mam nadzieję, że przez karmienie i latanie przy dziecku wszystko zejdzie a może i jeszcze jakiś gratis od natury :-)...to moja pierwsza ciąża, więc nie wiem czego się spodziewać. Moja położna powiedziała, że jej to jeszcze przybyło kg, nawet jeśli karmiła 1,5 roku ... oby u nas było inaczej, zwłaszcza, że 1,5 miesiąca po porodzie idziemy na dwa wesela i chcę ładnie wyglądać
. Ja już mam takie sitko z brzucha przez te rozstępy, że w zamian chciałbym wymarzoną figurę hehe ;-)
Na szczęście mam to za sobą. Tylko jeżeli chodzi o ibuprom, to o ile pamiętam na ulotce jest informacja, żeby nie stosować w 3 trymestrze ( ale mogłam też coś pomylić )
A pieniążki tak by się przydały.