reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
takie mam bole ze w nocy jak wstaje sik to mam problem z wstaniem z łóżka i dojściem do łazienki :-( ale co poradzić takie uroki :-(

Gratuluję wszystkim mamom, które już znaja płeć. Teraz można spokojnie imię wybrać i rozejrzec się za ubrankami. mam nadzieje, że po wtokowej wizycie tez podzielę się znajomością płci mojego maluszka:-)

W nocy to ja cierpie na ból biustu podczas przekręcania się z boku na bok. Bez biustonosza z miekkiej microfibry nie da się spać w ogóle. Boże a to dopiero połowa ciązy.a my już tak marudzimy.

Ja tak samo narzekam na bole w stawach biodrowych,a przynajmniej w tamtej okolicy.Co prawda,juz wczesniej nieraz zdarzaly mi sie te bole,po dlugim sprzataniu,myciu podlog.Jednak teraz pogorszylo sie-czasem nie moge stanac na ktorejs nodze(najczesciej na prawej),bo zabija mnie bol w stawie.Nie wiem,czy mozna w takim przypadku brac jakies leki....Na razie planuje w tym tygodniu zamowic na allegro dvd z cwiczeniami dla kobiet w ciazy-ogolnymi i pilates i mam nadzieje,ze pomoga.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry