Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co........Woskowane jabłka to te, które ładnie się świecą, są śliskie i się lepią. Wosk stosowany jest po to,żeby jabłka dobrze się przez zimę trzymały. Jesli ktos obiera jabłka, to jeszcze idzie je zjeść. Ja preferuję ze skórką (brak kłopotów w kibelkuKtóraś z Was pisała o woskowanych jabłkach- o co chodzi? i Jak rozpoznać te "dobre"?
), tylko wczesniej dobrze je szoruję, dlatego wybieram niewoskowane (jak sie je dotyka, to są szorstkie), bo wtedy skórka jest chrupiąca.;-) Poza tym staram unikać się cytrusów, które są pryskane chemią (na metce siatki jest napisane, co było stosowane). Kiedys kupiłam takie "psikane" i strasznie chemią zalatywały, nie tylko skórka, ale i miąższ. Ot takie pro ekologiczne zboczenie

Dobrze, że juz męża uswiadomiłam, że mogę się tak zachowywać, bo na początku to się dopytywał co się stało. Jednak jak mu wygarnęłam, że w ciąży w końcu jestem, to jak mnie teraz coś na płacz bierze, to się już pyta: W ciąży jesteś czy coś się stało