• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Darunia gratuluję pokaźnego synka!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Jola trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joaś nie gadaj głupot!!!!!!!ja urodziłam w maju czyli powinnam przenieść się do majówek:confused::rofl2:
Joaś Milka Marlena KRAAAAAAAAAAAAAAAAAA co by dziś ruszyło:tak:

reklama
Darunia ogromne gratulacje...synek juz napewno wynagrodzil to dlugie czekania:-)
Jolu trzymam mocno kciuki:tak:
Joas zwariowalas?? jakie pozegnac??niewazne kiedy urodzisz i tak bedziesz czerwcowka ale zycze i kracze na porod dzis:-) i Milce rowniez:-)
my wlasnie wrocilismy ze spacerku ...maly jeszcze troche spi w ogrodku...moze zdaze zjesc obiad...ma jakas faze dzis na karmienie co godzine ale po 10-15min...i proby przedluzenia tego nic nie daja...

Joas - pewnie ze nei pozegnac..to nie ma znaczenia
tyle tylko ze widze ze tematy beda rozbiezne - i na lipcowkach pewnie by bylo bardziej tematycznie - bo dziewczyny pisza ze juz sie pogoily i nie krwawia - a my tez nie - bo jeszcze nie zaczelysmy:-D i wszystko przed nami
wszystkie tematy szczepien i rozwoju maluszkow bedziemy mialy obcykane - bo my z konca:-D

Cześć i czołem!
Behemociku ładny awatarek :-D a u nas zaginął podobny kotek
Aniknulka- to mój pięknisty mikołowski Behemott!

Darunia cieszę się razem z Tobą, gratuluję wyczekanego Bartusia!!!

Almetka- witaj! Tobie również gratulacje!

Jolka- kciuki zaciśnięte, czekamy na wieści!

Joaś, milkaa jak się wylogujecie do lipcówek, to już nie będzie ten sam czewcówkoland, zostańcie niezależnie od terminu, jednakże: KRA KRA KRA

My dziś też zaliczyliśmy pierwszy spacer!:-) Poza tym, że szew mnie rwał- sama rozkosz, Mała spała przez całe 40 minut, żadne wertepy w parku jej nie ruszyły, muszę ją powoli budzić, bo juz czuję mega ilość mleka.

Przekazuję smska od Głuszka, którego dostałam od Joanny, któa dostała go od Magdziarki ;-)

"Zostajemy jednak dłużej. Mały ma to zapalenie płuc. Normalnie zniosę tu jajo chyba. Najprawdopodobniej w czwartek wyjdziemy... Dobrze że chociaz warunki sa super w szpitalu, bo w innym bym się chyba wykończyła psychicznie. Na pocieszenie mogę powiedzieć że jak na razie mały tylko je i śpi i sadzi kupy. Zobaczymy co będzie potem... A je okrutne ilości jedzenia. Ale na szczęście smoczek kuma więc nie będzie problemu z flaszką. Hemoroid i krocze bolą dalej ale na szczęscie tylko jak chodzę. Jak leżę to nie boli"

Ostatnia edycja:
Darunia, Almetka gratulacje !!!!:-D
Jola trzymam kciuki :-D dziś już będziesz miała maluszka przy sobie

Mata a mnie tak dobrze pozszywali, że te rozpuszczalne jeszcze siedzą i je czuję a jak długo chodze to ciągnie :wściekła/y:

Głuszku życzę maluszkowi zdrowia :tak:

Aniknulka ja czuję tylko te zewnętrzne, wewnętrznych wcale :tak: coś tam mnie zakłuje, ale to nic w porównaniu z takim wrażeniem, że szew mi skórę przecina :baffled: ale już mi o niebo lepiej, bo dwa zewnętrzne już się rozpuszczają (dyndają mi dwie nitki między nogami, bo boję się je wyciągnąć :zawstydzona/y:) i zostały mi na dobrą sprawę jeszcze tylko 4 zewnętrzne :tak: (w sumie zewnętrznych mam 6, ale i cięcie było prawie na pół posladka :baffled:)

reklama
Ogromne gratulacje dla Daruuuni i Almetki brawo dziewczyny:-D:-D:-D:-D:-DDaruuunia ma dzidziulka w ostatni czerwcowy dzien prawdziwa dzielna czerwcoweczka:tak:
Czekam na wiesci od Joli i trzymam kciuki za dzidziusia:-)
Pozdrawiam Milkaaa Joas no dziewczynki chyba zostaniemy lipcowkami chyba ze?kto wie?:-DTrzymam kciuki mocno zacisniete za Misia Gluszka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry