magdziara
Czerwcowa mama'08
Witam o poranku.
Wczoraj Antek poszedł spać ok 20 a my z Olkiem graliśmy na komputerko do 23ej...i jakie było moje zdiwienie, gdy usłyszałam Antka o 4ej nad ranem. Ładnie sobie pospał. Za to Olek narzekał od 5ej na ból zęba.Niby regularnie chodzimy do dentysty ma już kilka plomb to sięcoś musiało popsuć. Bedę musiała z nim iść...
U nas zapowiada sie ładna pogoda. Chyba zjem śniadanie i pójdęna dwór, zrobię zakupy i wrócę to ugotuję obiad mam ochotę na barszcz czerwony!A potem fryzjer.
Wczoraj Antek poszedł spać ok 20 a my z Olkiem graliśmy na komputerko do 23ej...i jakie było moje zdiwienie, gdy usłyszałam Antka o 4ej nad ranem. Ładnie sobie pospał. Za to Olek narzekał od 5ej na ból zęba.Niby regularnie chodzimy do dentysty ma już kilka plomb to sięcoś musiało popsuć. Bedę musiała z nim iść...
U nas zapowiada sie ładna pogoda. Chyba zjem śniadanie i pójdęna dwór, zrobię zakupy i wrócę to ugotuję obiad mam ochotę na barszcz czerwony!A potem fryzjer.

no i pociągnęła troche herbatki koperkowej z butelki
ostatnio wieczorem robię wszystko to, co najbardziej "brudne" np. obieranie ziemniaków, żeby szybko iść do małej, jak zacznie arie odstawiać ;-) poza tym u nas 3 dzień nie ma wody
bo robią wodociągi, a wczoraj idę na spacer, muszę przejść koło robotników (jest objazd, ale to z 3 km nadrabiania drogi, a potem jeszcze trzeba iść trochę bardzo ruchliwą drogą praktycznie bez pobocza, więc chodzę koło robotników, tym bardziej, że jest przejście chodnikiem) i o mały włos walnęła by nas koparka, bo gościu wielgachną łyżkę kierował nad chodnik 
) no a potem zaczęli mnie poganiać, żebym szybciej szła