Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja idę poleniuchować po śniadanku 
Emcia - w tak wczesnej ciąży lekarze często robią błędy lekkie w pomiarach, wtedy mogą wyjść różne ciekawe rzeczy, za tydzień, dwa wyniki będą bardziej miarodajne, bo i dzidzia będzie większa i łatwiej ją będzie zmierzyć ;-)

Ja jeszcze nie mialam USG i nie wybieram sie az do 12 tygodnia, bo mi wlasnie takie nerwy zupelnie niepotrzebne
Zreszta tu nie robia tak wczesnych USG, chyba ze jest krwawienie lub silny bol. Jak nie to dopiero w 12 tygodniu jest pierwsze. Podobno takie czeste USG wcale nie sa takie zdrowe dla maluszkow jak wczesniej uwazano!!!

Szwarou - jesteś pierwszym mężczyzną który tak widocznie i aktywnie siedzi na forum![]()

Chyba mnie pomylilas z GluszkiemJa jeszcze nie mialam USG i nie wybieram sie az do 12 tygodnia, bo mi wlasnie takie nerwy zupelnie niepotrzebne
Zreszta tu nie robia tak wczesnych USG, chyba ze jest krwawienie lub silny bol. Jak nie to dopiero w 12 tygodniu jest pierwsze. Podobno takie czeste USG wcale nie sa takie zdrowe dla maluszkow jak wczesniej uwazano!!!
![]()