reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mata trzymam kciuki!!!
Aniknulka- aż mi gęsia skórka wyszła :no: moja teściowa też tak czasem ma, jak opowiada to aż strach :szok:
Kasaiu a Ty już wpracy- miłego dnia, mam nadzieje że brzch już nie boli :tak:

U nas nocka ok, Bart zasnął przy wczorajszym karmieniu po 20-stej i wstał dopiero przed 9 dzisiaj :tak: w nocy tylko go nakrywałam bo się strasznie rozkopuje ;-)
Już się lepiej czuje, brzuch na szczescie nie boli, mam już więcej energii, także mogę zacząc działac
Magdziarko dzieki za przypomnienie ;-) też musze listę zakupów i potraw zrobic ;-)

Jak Bart wstanie to lecimy na spcero-zakupy ;-)

Miłego dnia!

reklama
Wiesz Aniknulko czasami my sami sprowadzamy takie zle sny bo to wcale nie musiala byc jawa zle mysli zamartwianie sie i takie tam,wchodz do pokoju i staraj sie nie bac otworz drzwi okno zapal swiatlo i jak cos znowu zaczzniesz myslec albo bac sie pomodl sie :tak:

Aniknulka-wooow,to mialas przezycie....W takich sytuacjach wlasnie,juz po fakcie,czlowiek sam juz nie wie,czy to byl sen,czy jawa.Tez mialam 2 razy w zyciu tak dziwne wydarzenia,ale nie takie,zeby komus cos zlego sie mialo stac....

Lilianko-gratuluje zabka!

U nas nocka byla ciezka,bo Maja chyba co godzine przekrecala sie na brzuch i plakala-musialam wstawac i ukladac ja na pleckach,i zaraz zasypiala.

Witam kobiety!
To znów ja po chorobowym:dry: normalnie rozłożyło mnie na łopatki na 2 tyg, musiał zaieszkać samotnie w innym pokoju ( jak w separate się czułam) a małą to tylko słyszałam:baffled: ale już znow mogę się nią zajmować.

Anikulko :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: teraz sama bede się bała, mam nadzeje że to tylko sen!!!! Przeraziła mnie twoja opowieść bo sama miałam kiedyś przez pewien okres w życiu "sen" że śpie i nagle czułam ucisk na klatce jakby mi ktoś na niej usiadł lub mocno przygniutł i zaczynałam się dusić, i to było tak prawdziwe że czasem wątpiłam czy to aby był napewno sen.

dzień dobry mamusie:tak:

ja dziś padam po pracy:-( coś się przy mnie kręci i czuję się fatalnie...właśnie piję kawę mam nadzieję że postawi mnie na nogi:tak:
Mikoś przesypia nocki-zasypia ok 19.00 wstaje ok 8.00 więc nie mogę narzekać:tak: czasami popłakuje przez sen pewnie ząbki więc to mnie wybudza i latam przy nim a on oczywiście śpi w najlepsze:happy2:

Aniknulko mam nadzieję że to był jedynie sen:tak:
Kasiu zdrówka życzę! meliska może dobrze by ci zrobiła:tak:

Witam .Ja już po pracy i po obiadku (zjadłam same ziemniaki). Dziwnie się czuję - cały dzień mnie głowa bolała a teraz mnie i w nocy bolał brzuch jak na @ tylko jej brak. Może tak idzie do mnie z wielkim hukiem
Aniknulka jak będę miała czas to pojadę do ciebie i przegonię te duchy ( himen)
Ale miałaś przeżycia :szok:

O widzę że nasze pracujące kobity już w domku ;-)

Ja coś dzisiaj cały dzień jakaś jestem jak ''ciepła klucha'' :baffled: nic na święta jeszcze nie zrobiłam, nawet nie mam czasu listy z zakupami zrobic :baffled:, na dodatek Ł miał byc po 16-stej w domu, a dzwonił, że mu się przedłuży (jak zwykle) a dzisiaj postanowiłam że odpuszcze areobik i umyje okna, wypiore firanki, czy zrobie pranie- a tu lipa, nic nie zrobiłam, Bartut jak nigdy nie chciał spac:dry: dopiero przy jedzeniu zasnął, nie wiem czy się zabierac za to sprzątanie???

Nie mam słów do samej siebie...:dry:

reklama
Aniknulko może Ty jakimś medium jesteś?? hmm? :-):rofl2: ja to czasami widzę postać kobiety w moim mieszkaniu:baffled:ahh ja to w duchy wierzę...

Moja Nadia wlasnie się obudzila, mąz nadal w lozku chory a mnie cos kręci w nosie i jest mi zimnoo, oby choróbsko mnie nie zaatakowało :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry