reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Mam nadzieję że złodziej zostanie ukarany - spotka go coś odpowiedniego. Ja tak czy inaczej też planowałam przesadzić małą w coś większego - dobrze że mam jeszcze awaryjny fotelik piwnicy po Weronice

reklama
Dzień Dobry
U nas nocka przespana, dzidzius obudziła sie po 7 na mleczko i spałysmy do 8:30. Nadusia ma kaszel, wydaje mi się, że bierze ją choroba:-(, wczoraj miala lekki katarek ale jej przeszedł a dzisiaj kaszel z chrypką, wydaje mi się, że to od gardła... Jutro muszę przejść się do przychodni...
A mnie cała lewa strona od szyji do zeber boli, stres na mnie negatywnie wpływa... ehhh
Jesteśmy nadal same, wieczorem będzie juz Fabianek ...

magdalenka to dziwi mnie opinia pani doktor bo królik to najmniej alergizujące miesko i indyk. Lekarze sie kłoca nawet co do wieprzowiny, czesc uwaza ze mozna czesc nie, tak samo z kurczakami. Takze nie bede podwazac zdania twojej lekarki ale królik bardzo rzadko uczula. chyba ze wpływa jakos źle na astme ;-). No i bardzo mi przykro z powodu zmian astmatycznych, na pocieszenie ci moge powiedziec ze tez takie miałam i po leczenu sterydami wziewnymi wszystko przeszło i nie wróciło.
Kasia ale przegiecie z tym fotelikiem. Złodzieje sa bezczelni. Chociaz tyle ze macie zapasowy.
Mysmy pozyczyli fotelik Maxi Cosi ten najmnijeszy i jest fajny bo jest dosc szeroki i Michał sie miesi nawet w kombinezonie. Mysle ze do wiosny pojeździ, a na wiosne nie trzeba juz kombinezonu wiec bedzie wiecej miejsca, ale mysle ze on do wiosny bedzie chodził wiec juz by sie przydał wtedy wiekszy. Marysia wazy niecałe 14 kg - wreszcie ... wiec mysle ze na wiosne by sie juz mogła przeciasc do tego od 15 kg.
No i jeszcze wam napisze ze Michal mi sie przestawil na 2 drzemki, co spowodowalo pochrzanienie planu dnia z posiłkami i musimy sobie jakos to od poczatku ułozyc. Ida mu górne jedynki, dają mu do wiwatu, mi zreszta tez, wczoraj sie budził chyba z 4 razy w nocy ale dzis na szczecie juz tylko raz (maz mu dal pic o dziwo....) - generalnie daje mu melise, na szczecie na razie nie ma uczulenia, tfu tfu. I coraz czesciej sie zdaza ze przesypia 6-7 godzin bez jedzenia, planuje w tym tygodniu wrzucic do zupki królika i oliwe z oliwek wiec zrobi sie fajna zupka.

Głuszku ez bylam zdziwiona noo ale skoro ona nam tak mowi to ok.Mam do niej zauafbnie. Co do astmy wiem ze mozna ja skutecznie zaleczyc,. Oby tylko alegrii wziewnej nie mial to z pokarmowa jestesmy w stanier skutecznie walczyc dietka. Noo i lekarka powiedzial ze tez wszytsko moze minac jak on wstanie na nogi i zacznei sie poruszac.
Co do planu dnia u nas tez koszmranie sie wszystko rozregulowalo. Aa i ida Wojtkowi zeby na dole wiec jest nieznosny.

Witajcie!

Kasiau to okropne, że ukradli Wam foteli- co za walnięty złodziej!!!! :crazy:
Asiowo bardzo się cieszę, że wyszalałaś się na łyżwach ;-)

My po imprezie już na nogach... już:confused::zawstydzona/y::rofl2: było nawet fajnie pomimo tego że byliśmy w trzech klubach ;-)
Teraz Ł robi śniadanko i własnie mnie woła, bede pozniej.

Miłego dnia!

Daruunia fajnie, że imprezka się udała:tak:

A u nas nocka w porównaniu do kilkunastu ostatnich do przejścia. Kuba budzi się ok. północy i nie można go uspokoić. Dzisiaj o dziwo jak zasnął ok. 2 to pospal do 7 zjadł mleczko i niec wiem do której spał ale obudzil mnię jęczeniem o 9,30 to trochę sobie odespałam. M w pracy do 18. A ja sama z chlopcami. Na spacer się nie wybieram bo zimno a i Kacper nie chętny.

ja robie ostatnio tak - Michal jak wstaje o 7-7.30 daje mu jesc, przewijam, wsadzam na lezaczek - puszczam Mądrego malucha - tego z Akuku albo tego drugiego od 6 miesiecy co jest i mam jeszcze 45 miniut spania. A to duzo. Potem i tak wstaje marysia wiec jest zamieszanie.....Wyrodna matka ze mnie ale jak wstaje do niego po kilka razy w nocy to mi ta godzinka jest potrzebna. Chociaz jak zdazaja sie noce ze wstaje raz to normalnie wstaje o 7 i jestem wyspana, ale sie organizm przestawił hihiihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry