magdalenka to dziwi mnie opinia pani doktor bo królik to najmniej alergizujące miesko i indyk. Lekarze sie kłoca nawet co do wieprzowiny, czesc uwaza ze mozna czesc nie, tak samo z kurczakami. Takze nie bede podwazac zdania twojej lekarki ale królik bardzo rzadko uczula. chyba ze wpływa jakos źle na astme ;-). No i bardzo mi przykro z powodu zmian astmatycznych, na pocieszenie ci moge powiedziec ze tez takie miałam i po leczenu sterydami wziewnymi wszystko przeszło i nie wróciło.
Kasia ale przegiecie z tym fotelikiem. Złodzieje sa bezczelni. Chociaz tyle ze macie zapasowy.
Mysmy pozyczyli fotelik Maxi Cosi ten najmnijeszy i jest fajny bo jest dosc szeroki i Michał sie miesi nawet w kombinezonie. Mysle ze do wiosny pojeździ, a na wiosne nie trzeba juz kombinezonu wiec bedzie wiecej miejsca, ale mysle ze on do wiosny bedzie chodził wiec juz by sie przydał wtedy wiekszy. Marysia wazy niecałe 14 kg - wreszcie ... wiec mysle ze na wiosne by sie juz mogła przeciasc do tego od 15 kg.
No i jeszcze wam napisze ze Michal mi sie przestawil na 2 drzemki, co spowodowalo pochrzanienie planu dnia z posiłkami i musimy sobie jakos to od poczatku ułozyc. Ida mu górne jedynki, dają mu do wiwatu, mi zreszta tez, wczoraj sie budził chyba z 4 razy w nocy ale dzis na szczecie juz tylko raz (maz mu dal pic o dziwo....) - generalnie daje mu melise, na szczecie na razie nie ma uczulenia, tfu tfu. I coraz czesciej sie zdaza ze przesypia 6-7 godzin bez jedzenia, planuje w tym tygodniu wrzucic do zupki królika i oliwe z oliwek wiec zrobi sie fajna zupka.