reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Hej mamusie :-)

dzisiaj znów pierwsza ;-):-D

Mamoot to widzę, że wyjazd udany :-)

Joan-na ja nie daję czopków oprócz vibrucolu, bo jak byliśmy w szpitalu, to tamtejsi pediatrzy mówili, że odchodzi sie teraz od leków w czopkach dla niemowląt, a daje doustnie, bo maluchy mają jeszcze niewykstałcony układ wchłaniania, a ładując czopki nie dość, że się podrażnia pupkę, to na dodatek przeciąża niedojrzały układ wchłaniania :sorry2: no i lepiej, żeby maluch wypluł trochę leku :tak:
ale nie mam na tym punkcie jakiejś obsesji, tylko jeśli mogę dać w syropku, to daję ;-)

u nas nocka średnia, mała w sumie oprócz jedzonka to budziła się 5 razy z płaczem... ale poprzewalaliśmy się w łóżku do 7, więc jestem wypoczęta ;-)

U nas -25 stopni, w piecu sie ostro pali, grzejniki gorące, a w domu ciepławo... musimy w końcu docieplić te nasze ściany :dry: a sąsiadka z góry coś mówi, że dach zacyna przeciekać :baffled: oj czekaja nas wydatki w tym roku:dry:

reklama
Morning dziewczyny!
U nas nocka wróciła do zwykłej normy Chyba już mamy trzydniówe za sobą :tak: Rano wstała całkiem radosna a teraz buszuje po podłodze. W dodatku zapowiada się kolejny słoneczny dzionek;-)

witam:-)
myslalam ze bede pierwsza a tu Mata juz urzeduje a i Ula tez ranny ptaszek:-D
ale u mnie godzina wczesniej:-pwstalismy o 5:30:-(ciezka nocka za nami...maly znowu nie spal 1,5godz tylko plakal...
wczoraj bylismy u lekarza (sprawdzic jak tam plucka bo kaszle) a okazalo sie ze jego skora jest zainfekowana dlatego tak sie to rozlazlo bardziej i Maly dostal antybiotyk :szok: i do podawania na pusty zoladek godzine przed jedzeniem..ciekawe czy Bruno nie bedzie nim plul:-(
milego dnia dziewczyny:-)

Dzień dobry mamusie:-)

A ja mam dzisiaj wolne hip hip hurraaaa:-D ale za to pogoda nie dopisuje i wieje jak chole....:sorry2:
Mikołaj powoli zdrowieje i w końcu zaczynamy wychodzić na prostą:-)

Zdróweczka dla wszystkich pociech i mamuś:tak:

Dziewczynki lepsza mroźna zima niż plucha za oknem:tak:
u mnie -10 ale strasznie wieje:baffled: już myślałam że nie dojadę z Karolem do przedszkola:szok:

Dzien Dobry

No tak Mata już na nogach :confused: czemu ta kobita nie śpi dłużej hahaha:rofl2:
Ula Superowow, ze Zuzia już zdrowa
Zgadzam sie Lorcia lepszy mróz
U nas piekna słoneczna zima - ehhh ale -25 jak u Maty to nie ma ...

U nas nocka OK - Nadia spała do 7 - dalam jedzonko , pobawiała sie ze mną w łózku i zasnęla i nadal śpi, Fabian już na nogach - kończy sniadanie - dzisiaj dziadkowie zabierają go do siebie i idzie z nimi na sanki ...
Ja na pogrzeb - ojej :-(
Nadal sama z dziećmi - chyba już tak zostanie - nie ma go dwa tygodnie!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

To ja teraz się przyWITAM!!!!!!
Lilianko :-( nie lubię chodzic na pogrzeby, ale trzeba, ja dalej trzymam kciuki...
Magdziarko ja też bym chciała isc od września do pracy
Lorcia dobrze, że masz dzisiaj wolne ;-)
Ula dobrze że choróbsko Was już opuszcza :tak:
Wilmek zdrówka dla Bruna!!!!
Mata -25:szok: ciekawe ile u nas

Ja tak jak Magdziarka na chwilę, bo mam trochę do porobienia w domku, a jeszcze znajoma na kawe ma przyjsc w południe, to musze ogarnąc to teraz poki Bart ucina sobie pierwszą drzemkę ;-)

Miłego dnia!

reklama
Witajcie ja dzisiaj mialam nahgorsza noc od Porodu Wojtka. Obusdizl sie o 12 pozniej o 2 i buszwola do 4 Tzna marudzil wiercil sie gadal. Jak usnal to pospal poltorej godizny io o 5.30 stwierdzil ze sie wyspal.Ramno wzielam go juz do siebie bo nie mailam sily wstawac zeby mu smoczkiem dziooba zatykac. Noo i tym spospobem przespalam jeszcze ok godzinki. MLeb mnie napindala oczy misie zamkyaja. NIech tylko on usnie to ja tez sie zaraz klade. mam gdzies obiad i inne cuda. A dzisiaj na naoc to mu dam viburcol i paracetamol mam to wszystko gdzies.\
U nas tez zimnio nie tak jak wczorajszej nocy ale za to wialo rano.

Do góry