Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
BBakania za ile?a niania za 110zł nie chce przyjsc

a nie możesz wziąć wychowawczego do czasu aż nie znajdziesz niani/miejsca w żłobku
podpytaj wśród znajomych może znają emerytowana nauczycielkę (teraz dużo poszło na wcześniejsze emerytury, sporo babek jeszcze nie takich starych, z chęcią sobie coś dorobią
), a może uda Ci się w pracy dogadać tak, żeby z mężem się na przemian zajmowac małą, a niania tak na 2-3 godzinki w 'międzyczasie'? zawsze jest jakieś wyjście 

BBakania za ile?
U mnie też kiepsko z opiekunkami a za mniej niż 1500 nie chcą przyjść to po co wracać jak to prawie cała moja pensja![]()

ale u nas juz za 600zł można znaleźć nianię 

Aniknulka moje byłe 2 pensjeale u nas juz za 600zł można znaleźć nianię
![]()
ale nie dość, że trudno znaleźć to jeszcze trudniej zaufać
tyle sie teraz słyszy o tych opiekunkach najleszym rozwiązaniem byłaby ciocia tak jak u Patyczka czy Joli ale one tez pracują :-( mój brat się śmieje, że powinnam domowy żłobek założyć :-)Darunia to podobnie jak u mniejak znajdziemy dobrą opiekunkę, a jak się nie przeniosę to przedłuże chyba wychowawczy i postaramy się o rodzeństwo dla Bartusia![]()