reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
To jest super pomysł na biznes. Żłobków brak- wszyscy wiemy i państwowych i prywatnych. A dziewczyn po pedagogicznych studiach do pracy jest sporo, do tego dotacje unijne....szkoda, że nie mieszkam gdzieś bliżej byśmy pomyslały.
npBociania łąka - opieka nad dziećmi.
Z mojej strony też byłby chęci(mąż już do tego namawiał :-p) ale i obaw sporo :baffled:.

Aniknulka, Daruuunia

Ja też myślę o rodzeństwie dla Oli :tak:, może za rok...:confused: Tylko czy ja potem bez problemu pracę znajdę? :baffled:

Jak dla mnie to też drogo jeśli chodzi tylko o to co podane, a jedzonko itp... :dry:
Łukasza kuzyn też myślał o założeniu żłobka w Wieliczce- qrcze mógły się pospieszyc:sorry2:

Mały rozrabia w łóżeczku, mięsko się rozmraża a pogoda pozostawia wiele do życzenia sypie śnieg i wieje silny wiatr normalnie burza śnieżna :szok:
zmykam robić obiadek a co do żłobka 1300 zł tylko za opiekę to wolę już wynająć opiekunkę która zajmie sie tylko Jasiem z 200 zł więcej :tak:

witam:tak:

Widzę, ze temat pracy wrócił... my codziennie o tym z męzem gadamy:-( bo niestety dopoki m. nie zmieni pracy nie pociagniemy tak za długo:-( tez sie zastanawiam czy wrócic do pracy..., tylko kto się mała zajmie:zawstydzona/y: Ja naprawde strasznie sie boje zostawic Paulinke z jakąs obcą osobą:-(po prostu trudno mi komus zaufac:-( heh... zobaczymy, jak sytuacja sie nie zmieni będę szukac pracy na weekendy, albo mąż bedzie szukał 2 etatu:zawstydzona/y: w tym roku musimy znalezc mieszkanie, bo ten wynajem nas po prostu zjada:eek: auto zmienic, bo obecnym boje sie małą wozić:zawstydzona/y: no i ja musze w koncu prace lic. skonczyc:-p

Moi 2 bracia rozstali sie ze swoimi kobitkami i wiecie co... odzyskałam braci:-D Normalnie nigdy jeszcze z nimi nie miałam takiego kontaktu, a w Paulince oboje sie zakochali:-p co chwilke nas odwiedzaja, jakos tak radosniej:tak: choc chrzestny Paulinki bardzo zalamany, tak mi go żal..., biedak był naprawde zakochany:zawstydzona/y:

reklama
A mi mój kluseczek nie pozwala ugotować rosołu. Drze się mama mama:-) Ciort mały. Tylko rączki, albo siadać. Teraz dyskutuje mi na kolanach. Mówi co mam napisać ciotkom z bb:-D Pewnie na matkę się skarży, że nosić nie chce:-D
Dziewczyny macie jakiś dobry przepis na żeberka??

Do góry