reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Hej mamusie :-)

ciężko coś mi znależć czas na pisanie, ale podczytuję jak tylko mogę :tak:

Milka to super że z budową już wszytsko skończone :tak:

Joanna mi tez się wydaje, że Oli idą ząbki. Dobrusia czasem też budzi się z płaczem :tak:

Majka no to fajnie, że ksiądz nie robił uwag ani nic i bez problemu załatwiacie chrzest dla Majuni :-)
księża czasem przesadzają... nie powinni odmawiać chrztu tylko dlatego, że rodzice żyją w nieformalnm związku... ale wszytsko chyba idzie w dobrym kierunku, bo z moich obserwacji wynika, że tak robią tylko starzy lub bardzo konserwatywni ;-)

Marlena ale masz fajnie z tymi wypadami z koleżanką :tak: ja nie mam nawet z kim sie umówić, bo my takie odludki jesteśmy, że nikogo nie znam :sorry:

My zaliczylismy dzisiaj rodzinny spacerek, Dobrusia troche marudna, ale tak będzie dopóki zębole całe nie wyjdą :dry: jaj a od jjutra znów sama cały dzień z moim cudaczkiem... mała dzisiaj przesuwając się do tyłu zwiedziłą cały pokój, potem przedpokój, a następnie wlazła do siebie do pokoju i się brechtała :eek: a zajęło jej to ze 2 minuty... bardzo lubi ciągać kable i otwierać szuflady, oj rośnie mi chyba agentka... po tatusiu :sorry2: a tatuś był taki rozrabiak, że wylał w kuchni olej i wysypał mąkę :cool2: oj będe miala wesoło :-D

Witajcie!
Wróciliśmy od teściów. Było miło, Krzyś był bardzo grzeczny:tak:. Teściowa nie mogłą nacieszyć się wnukiem (ciekawe w jakim stanie jest dziś jej kręgosłup, bo nie wypuszczała go z rąk;-)). Teść, poważny starszy pan, nagle odkrył w sobie talent do robienia głupich min:tak:. Wcześniej tak nie reagował na Krzysia, ale teraz mały jest taki komunikatywny, śmieje się, zagaduje...ciężko nie odpowiedzieć na zaczepki takiego szkraba:tak:. Mały trochę zmęczony, miał tyle wrażeń, że przedłużał sobie dzienne drzemki do 1,5 godziny (zwykle śpi 40 min). Ja też dziś padam a do tego boli mnie głowa. Fajnie wrócić do domku:tak:.

Mata, gratulujemy ząbków. To Ty dopiero teraz wpadaś na to, że z Dobrusi niezła agentka;-):-D. Super, że tak sprawnie już pełza.
Miłego wieczoru.

Wiytajcie .Poczytalam za caly weekend ale tyle tego ze nie wszystkim, odpisze.
Mata ja tez narzekam na brak kontaktu z ludmi. Niestety znajome praceuja tez maja dziec wiec jak juz sie maja spotkac to w weekend i to najlepiej zeby gdfzies wyskoczyc. ja tak nie bardzo moge.
U nas dzisiaj okropna pogoda pada jakis snieg aletaki makry ze szok.
Głowa mnie boli niewyspana jestm buuu Mam nadzieje ze odespie w dzien i lepiej sie poczuje.

I ja witam z rana z pracy. Nawet się wyspałam, mała obudziła się tylko raz ( tyle pamiętam). Mężowi zrobiła już niestety pobudke po 6 stej i co zrobić .
Ja ją uwielbiam z rana bo buzia jej się śmieje od ucha do ucha , z resztą ona już tak ma taka z niej śmieszka :-)

I ja witam :-)

Nocka moze byc, ale niewyspana jestem, bo po pierwszym karmieniu (22.30 :eek:)odłożyłam małą do łóżeczka i strasznie sie wierciła, co kilkanaście minut musiałam do niej wstawać, aż o północy wymiękłam, wzięłam ja do nas i jak juz wygodnie sie ułożyłą, to spała do 4 :sorry: no i o 6 juz pobudka...

Domisiu, Olu wszystkiego naj z okazji 7 miesięcy :-)

Witajcie dziewczyny:-)
nocka ok cala przespana,Kasiau ja tez lubie Marysie z rana taka jest rozkoszna,:-Dmala smieszka caly dzien zaczepia i sie smieje
Bylam wlasnie na dworzu z psem tak wiec leje na chodniku lezy cos takiego do sniegu podobne lub lodu tylko,ze temp.dodatnia:szok:jejku ja napewno nie zostaje dzis w domu musze cos wykombinowac,a R dzisiaj niema w domu:blink:na obiad wstawilam sobie marchewke z groszkiem,popijam kawke i powoli sie budze;-)

Wszystkiego najlepszego dla Oluni,Dobrusi i Domisia z okazji 7mcy:-)

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Oli i Dobrusi.
A my dziękujemy za zyczenia:-)
U nas nocka kiepska. Od kiedy karmie butlą mały je co 3 godziny no i trzeba wstać i zrobić mleko. A jak była cyca to nie wiedziałam jak często wstaje. Ciężko się tak przestawić. Ale mam nadzieje ze jeszcze troche i Domiś załapie , że w nocy się nieje. Je teraz małe porcje ale często. A ja dziś wyjatkow czuje sie zrelaksowana, i nie wiem dla czego. ;-);-);-)

reklama
Witam!
Wpadłam na chwilę bo 10 min temu uśpiłam małego ale taki marudny od kilku dni, że zaraz się wybudza :wściekła/y: i jęczy a mnie od tego wszystkiego głowa pęka :wściekła/y: nocka z 4 pobudkami i rano pobudka o 7
Milka gratulki teraz to już z górki :tak:

Wszystkiego najlepszego dla 7 miesięczniaków :-D:-D:-D

Mata gratuluję kolejnych ząbków u Dobrusi ;-)
Magdziarko mam nadzieję, że wizyta u ortopedy będzie udana i że wszystko będzie ok :tak:
Darunia, Marlena podziwiam z tą dietą :tak: ja niestety nie dałabym razy bez chleba :no: ale ograniczyłam :tak: i staram się nie jeść po 18 :tak:

Jasiek jeszcze kimnął więc mam jeszcze chwilę więc opiszę co się wydarzyło

w sobotę przyszedł @ spóźniony o tydzień, poza tym sprzątałam, przyjechali znajomi (koleżanka rodzi 27 marca) więc miałyśmy o czym pogadać i ogólnie się rozerwałam, bo niestety całe dnie sama z Jasiem, rozmawiałąm z tatą i mamy już dwie kandydatki na opiekunki ale jeszcze nie wiem ile będą chciały, no i tak z grubsza :tak:

miłego dnia :-D

Do góry