Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja nie mam nawet z kim sie umówić, bo my takie odludki jesteśmy, że nikogo nie znam 
jaj a od jjutra znów sama cały dzień z moim cudaczkiem... mała dzisiaj przesuwając się do tyłu zwiedziłą cały pokój, potem przedpokój, a następnie wlazła do siebie do pokoju i się brechtała
a zajęło jej to ze 2 minuty... bardzo lubi ciągać kable i otwierać szuflady, oj rośnie mi chyba agentka... po tatusiu
a tatuś był taki rozrabiak, że wylał w kuchni olej i wysypał mąkę
oj będe miala wesoło 
. Teściowa nie mogłą nacieszyć się wnukiem (ciekawe w jakim stanie jest dziś jej kręgosłup, bo nie wypuszczała go z rąk;-)). Teść, poważny starszy pan, nagle odkrył w sobie talent do robienia głupich min
. Wcześniej tak nie reagował na Krzysia, ale teraz mały jest taki komunikatywny, śmieje się, zagaduje...ciężko nie odpowiedzieć na zaczepki takiego szkraba
. Mały trochę zmęczony, miał tyle wrażeń, że przedłużał sobie dzienne drzemki do 1,5 godziny (zwykle śpi 40 min). Ja też dziś padam a do tego boli mnie głowa. Fajnie wrócić do domku
.
. Super, że tak sprawnie już pełza.
)odłożyłam małą do łóżeczka i strasznie sie wierciła, co kilkanaście minut musiałam do niej wstawać, aż o północy wymiękłam, wzięłam ja do nas i jak juz wygodnie sie ułożyłą, to spała do 4
no i o 6 juz pobudka...
mala smieszka caly dzien zaczepia i sie smieje
jejku ja napewno nie zostaje dzis w domu musze cos wykombinowac,a R dzisiaj niema w domu
na obiad wstawilam sobie marchewke z groszkiem,popijam kawke i powoli sie budze;-)
i jęczy a mnie od tego wszystkiego głowa pęka
nocka z 4 pobudkami i rano pobudka o 7 

ja niestety nie dałabym razy bez chleba
ale ograniczyłam
i staram się nie jeść po 18