Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mata to do roboty kochana do robotya nie na BB
![]()

My juz po kąpieli ale niestety mały nadal nie chce cycajeszcze wytrzymam ale niedługo chyba mi tryśnie fontanna
jak tylko go przystawiam on troche possie i od razu sie przekręca na brzuch
szlag mnie trafi
). Dla mnie najważniejsze, żeby mała była najedzona ;-)[/font]
ja tam czekam na @, wtedy zaczne tempkę mierzyć i będzie można poszaleć, nie jestem gotowa na razie na kolejnego szkraba
Mata unas jak zwykle podobnie. Ja tez czekam na @ i biore sie za mierzenie temperatury. ALe ja też juz nie moge sie doczekać i maż też. Ja mam nadzieje ze za dwa tygonie dostane @ i po woli powróce do normy.
Aniknulka wytrwałości!!!!!!
kilka razy musieliśmy go wyciągac z łóżeczka i wkładac, ale już zasnął mój skarbek!Zmykam kochane
spokojnej nocy :-)
Nie mam juz sił... Paulinka budzi sie co chwile i płacze:-( z mojego cyca zrobiła sobie smoczek... ja juz naprawde nie wiem o co jej chodzi, bo głodna na pewno nie jest:-( Nie poszłam juz do lozka, bo prawie w ogole nie spałam - co ja zasypiałam mała w ryk i tak na okrągło:-( Przed chwila znów ja zaczełam na nia krzyczec:-( Nie wiem co sie ze mna dzieje i z małą...:-(co ze mnie za matka... . Chyba zaczne jej podawac modyfikowane, zeby mąż tez do niej wstawał..., bo ja sie wykoncze i fizycznie i psychicznie, nie wiem juz co mam robic...:-(Ona jak była noworodkiem to lepiej spała, a przeciez majac 3 miesiace przesypiała mi 9 godzin
Tez bym juz chciała 2..., ale jak sobie pomysle, ze mam ciagle przez to przechodzic to mi sie odechciewa nastepnego potomka