Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No własnie chyba go nie bolał bo się nie prężył sama nie wiem co mu było zobaczymy jak dzis minie nockaJolu;
a nie bolał Mikołajka brzuszek? Mateusz miał takie napady płaczu. Do tego jeszcze się prężył i wtedy bolał go brzucho. Mikołajek idzie z ząbkami jak burza :-) My nie mamy ani jednego...
Dołączyłam do Twojego klubu - gdzie facec posiada motor :-( niestety...
Uściskaj Maluszka :-)
Azile;
przy naszej ostatniej infekcji pomógł nurofen z paracetamolem. Poi samym paracetamolu słupek rtęci ani drgnął... Jak Mateusz miał 3dniówkę to temp. nie była bardzo wysoka i działał sam paracetamol.
Ula;
ogromne gratulacje :-)
.
mnie chyba czeka taka sama nocka jak dzisiejsza :-( Mikołaj usną ładnie ale zdążył się już obudzić z płaczem o 20 dałam nurofen powinien już działać matko już sama nie wiem co mu jest:-(

mam nadzieję, że to ząbki i nie zaraził się od tatusia starałam się go izolować