reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie. dawnomnienie bylo ale caly czas mam meza w domku Niestety Komputer dzielony na 3 osoby ale i ja mam mniej czasu bo staram sie wykorzystac ten czas jak najlepiej. Niestety w sobote dopadło mnie mega przeziebienie. Gopraczka bol głowy. wczoraj przeszło ale dzisaij doszedl katar. Jak juz wydobrzeje znowu bede czestym gosciem. Brakuje mi Was.Buziaki dla was wszystkich i malych babli tez,.

reklama
Majeczko wszystkiego najlepszego
23.gif
Witajcie kochane!

Ja miałam dziś powera i sprzątnęłam cały gośc inny pokój od A do Z nawet uprałam firanki i powiesiłam ale pachniało :laugh2:
trochę się dziwiłam,że mam tyle energii ale potem w łazience wszystko się wyjaśniło dlaczego dostałam @ :confused2::baffled::eek:
Byliśmy też z Jasiem na spacerku a piękna pogoda tylko nas zachęcała a wózków na mieście :rofl2: szok :szok:
teraz piję herbatkę, m zajmuje się małym a jak go uśpimy to może obejżymy jakiś filmik
15.gif
Chorowitkom życzę zdrówka :tak:

Kasiau cieszę się, że chrzciny udane :-)
Lorcia udanego urlopu :-D wypoczywaj kochana
Edytka odpoczywaj i zdrówka życzę :tak:

Marlenko ja korzystam z tej stronki http://www.gifownik.pl/3d_1.php

miłego wieczora kochane :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie. U mnie dzionek w miarę. Wybrałam się z Kubą na spacerek nad morze i zeszło nam się 2 godz. pędem wracałam, żeby zdąrzyć po Kacpra do przedszkola;-):-D. Nocka extra żadnej pobudki wyspałam się. Hurrra:-D:-D:-D

Aniknulka oj Ty pracusiu. Ja jutro zabieram isę też za generalne porządki. Ne wiem ile przy Kubie uda mi się zrobić, ale napewno trochę ogarnę:-)

Magdalenkakol zdróweczka życzę i wracaj do nas:-):-)

Edytko miło, że do nas wpadłaś. Ach te choróbska. Dobrze, że chociaz F&F zaoszczędziło.
i powiem wreszcie pierwszy raz: dzieki za teściową!
Dobre dobre:-D:-D:-D:-D Chyba przyszła pora docenić teściową, albo dopiero teraz mogła się wykazać;-);-);-);-):-D:-D:-D

Lorcia super że jesteś. Dobrze, że już wszyscy zdrowi. No i nareszcie trochę urlopku zasłużonego zresztą:-). Udanego pobytu u teściowej:tak::tak: Ładuj akumulatorki. Buziaczki dla dzieciaczków:tak::-);-)

Daruunia zdróweczka dla Bartusia. Jak tam po wizycie u lekarza co powiedział??

Majeczko najlepsze życzonka:-):-):-)

melduję się i ja :-)

Niestety nie mam jak w dzien odpisywać, ale staram się na bieżąco Was czytać :tak:

mała szaleje, śpi mało (dziś np. wstała po 6, drzemka 40 minut. po 11 i potem dopiero odpadła po 15 :baffled:) i marudzi na całego... chyba kolejne zębicha idą (mam nadzieję, bo jak jej tak ma zostać na stałe, to ja dziękuję :dry:). Nocki tez kiepskie i rano ledwo mam siły zwlec się z łóżka, a wieczorem padam na twarz. Jej co to będzie później...

Majeczko wszytskiego najjjjjjjjjj :tak::-)

zdrówka chorującym dzieciaczkom i ich mamusiom:tak:

Lilianko mam nadzieję, że i Ty lepiej sie poczujesz:-)

przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale zmykam pisać pracę :dry:

miłej nocki kochane :-)

przepraszam, że nie odpisuje każdej, ale zmykam pisać pracę :dry:

I ja też przepraszam....

Bartuś zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi! Bardzo się cieszę! Tylko wystarczy mokry ręcznik na kaloryfer i git!
Dziecko mi już śpi, a ja lecę do Ł bo jest już w domu po treningu ;-)

Miłego wieczorku!

AAAAAAAAAAAAAA! Dobrusia Bartut Cię dogonił- mamy 8 zęboli!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Majeczko - najlepszego :-) Bartul ale masz już tych zęboli - gratulacje :-)
Mata oby ci Dobrunia dała odpocząć czasem :-)

Witam dziewczynki:-)
dzionek dluuuugi,najpierw zakupki i spacerek obiad z kolezankami,a teraz relax na BB:-)

Aniknulka,Bbakania dziekuje za stronki:-)
Daruuunia jak dobrze,ze Bartulek zdrowy:-)
Magdalenkakol witam po dluuugasnej przerwie,nam tez Ciebie bardzo brakuje:-)
Edytko duzo zdrowka i sily zycze:-)

Milego wieczorku:-)
1.gif

Mamootku-dziekuje za linki-gapa ze mnie,ja tojuz kiedys ogladalam,ale tytul jakos wylecial mi z pamieci.

Skąd ja to znam. Niestety jeśli film mi jakoś szczególnie nie zapadnie w pamięć, to często zapominam, że go oglądałam i o czym był. Aż wstyd! :zawstydzona/y:

Wysokie obcasy - bardzo mi się podobały .przezywałam relacje matka - córka bardzo razem z główną bohaterką.
Monia ja muszę Ci coś podesłać nowego ale nie mam ostatnio kiedy przysiąść....

No właśnie te relacje sa dla mnie takie smutne....
A z filmami się nie spiesz - jeszcze kilka Twoich nam zostało do obejrzenia (nie można przecież każdej nocy zarywać :-p). Lepiej mi napisz, które moje filmy chcesz?:-)

Pozostaje Nam tylko utwierdzanie ich w przekonaniu iż są baaaaardzo przez Nas kochani - tulic i całowac ile sie da !!
025.gif
I czekac az im to minie
046.gif

No taki plan właśnie realizuję :-)

Mamoot piszesz o Wojciaszku ja mam to samo z Karolem...doszły do tego kłopoty w przedszkolu:eek: i okazało się że ma lęki separacyjne:szok: no nic mam nadzieję że kiedyś mu to przejdzie:tak: staram się jak mogę by miał mnie jak najwięcej ale Mikoś też mnie potrzebuje więc i tak nie da się zaspokoić wszystkich:sorry:

Oj, to niewesoło, mam nadzieję, ze oboje szybko się w tym uporacie. A co to sa lęki separacyjne? Czym to się objawia?

Bart, gratulacje! :-)

Coś mi Wojciaszka złapało. Rano zdrowiutki, a już o 15.00 39,3oC. Potem jakies rzygańsko. No i na razie nie wiem, czy to coś z brzuszkiem, czy tez coś innego. Mogła go zarazić moja mama, bo dopiero co chorowała, a była u nas w czwartek. Mój tata też owalony przez chorobę.
Czuję, że czeka nas "upojan" noc. Już przed chwilą mieliśmy płaczącego Wojtka, który oczywiście obudził Stasia. :baffled:

reklama
Lepiej mi napisz, które moje filmy chcesz?:-)
Owszem jutro napiszę.

Monia zdróweczka dla chłopców. Na szczęście wszystko w zyciu przemija nawet najdłuższa zmija.

Wróciłam niedawno z flamenco. Po drodze rozwiozłam makulaturę...Zamówiłam dzisiaj niemieckie pieluchy jednorazowe ale eko . Zobaczymy . szybsza biodegradacja itp. Przy okazji dowiedziałam się samych złych rzeczy na temat Pampersów. A fuj...Przymierzam się do kupienia wielorazówek. Zwariowałam. Jak tak dalej pójdzie to zapisze się do Zielonych..Z flamenco przytaszczyłam od koleżanki zakwas. Od jutra robię chleb na zakwasie:-)A na flamenco sprzedałam kolczyki : te mandarynkowo - brązowe i te kwadracki. Ale jaja....ale oddałam po kosztach. Niech się noszą.

Antonio dzisiaj Ok. Mało jadł, ale widac tak jego urok. Olek po szkole zmęczony, jakby tam kamienie nosił - dwa tygodnie wolnego zrobiły swoje. Byłam dzisiaj z nim na kontroli u neurologa - wszystko dobrze.Poczytam co u Was , racząc się resztkami Tiramisu. Buziaki

Do góry