Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Patyczku ja bym tylko witaminkę C podała .... bo cóż dać kiedy jest zdrów...
halo kochane. Co tam co tam.Ja mam tak dość komputera że nic nie napiszę. Poczytam Was.
mozesz dac engystol 2 razy jedna tabletka ropuszczona w wodzie na czczo.Artur śpi już 2 godziny. Dziadek Artura jest chory. Wczoraj siedział blisko małego. Mam nadzieje, że nic Arciemu nie będzie i odsypia tylko wizytę gości. Co mogę mu podać oprócz witaminy C ??![]()
Niby mają naprawić już to w przyszłym tyg wiec teraz tylko mogę was podglądać przez chwilkę jak u teściów jestem! A tak to u nas ok mała tylko mały katar ma ale ogólnie zdrowi jesteśmy wszyscy. Pozdrawiamy

a mialam sie odchudzać bo w kwietniu chrzest Nadii a w maju wesele a ja tyle kg nadwagi bleeehhh.....

zupki zjadła tylko kilka łyżek (pomijam fakt że te ze słoiczków lepiej jej wchodzą ale nie chcę jej do nich przyzwyczajać
) no i znów kryzys z piciem...:-( Ja też ciągle nie mogę dojść do siebie, głowa nadal daje popalić i przed południem doszła temperatura... Ale zaaplikowałam sobie jakiś coldrex i witaminki... Oby przeszło