reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Konkurs (wklejam bo wiem że niektóre mamy udział biorą :tak:)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci

Mata - ja jestem zdesperowana, bo za kilka miesięcy chce jakoś przyzwoicie i szczupło w sukni ślubnej wyglądać... nawet myślałam o głodówce, ale to bez sensu bo później tylko efekt jojo :baffled:
Bbakania - jem słodycze okazyjnie, nie jem już nic po 18 i co? i lipa, waga nawet nie drgnie, a wręcz idzie w górę :angry: rano jem śniadanko (dość obfite), potem podjadam owoce i jogurty, a na końcu obiad...

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam to samo, kocham chlebek:confused2: a o słodyczach nie wspomnę - mogłabym siedziec i jesc czekoladę itd itp... :sorry:wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd, ja mam ok 6 kg nadwagi, ale jak na razie nie widze szans. Codziennie sobie mówię - OD Jutra:rofl2:
Bbakania co do tych zaslon - mnie się marzą rolety rzymskie:-pale cena jest powalająca- w tamtym roku laska nam wyceniła okno z balkonem na ok 3 tys złotych - mamy normalne rolety a ja chce cos jasnego w oknach bo teraz mam sliwkowe z tafty zasłony ( są bardzo ladne ) ale pomyslałam, sobie, ze troszkę na wiosnę - lato rozjaśnie w salonie...
A Nadinka obudziła się , zjadła i teraz sie bawi w swoim kojcu .... a ja porządek z ciuchami mam za sobą ufff:eek:

Dziewczyny, help :zawstydzona/y:
Jakiś czas temu coś tam w ustawieniach pozmieniałam i jak się teraz loguję to mam najświeższe posty na pierwszych stronach, a nie na ostatnich... jak wrócić do poprzednich ustawień? może moje pytanie jest głupie ale szukałam i naprawdę nie wiem :baffled: i jak chcę teraz komuś pomóc wysyłając linka to mu się zła strona pokazuje :-(

A my już po spacerku, Bart teraz siedzi w pokoju i sie bawi a ja pędem na bb ;-)

Mata z tym co napisałam to mojej siostry chłopaka rodzina była także sytuacja nieciekawa...
A co do braku nerki, to moja siostra też miała takie zdarzenie(jeździła w pogotowiu), że dziecko zaginęło w parku, a na drugi dzień je w parku odnaleźiono z kartką "bez jednej nerki" i to rzeczywiscie fakt...

Joasiek tak jak napisała bbakania nie jem pieczywa, ziemniaków, makaronu- chociaż od czasu do czasu pozwole sobie na makaron, a ostatnio nawet zjadłam 10 frytek ;-) a do niejedzenia pieczywa już się przyzwyczaiłam... a waga mi spadła- ale dużo od cwiczeń :tak: także wytrwałości życzę ;-)
Na szczęscie ja nie lubie slodyczy ;-)

Dziewczyny, help :zawstydzona/y:
Jakiś czas temu coś tam w ustawieniach pozmieniałam i jak się teraz loguję to mam najświeższe posty na pierwszych stronach, a nie na ostatnich... jak wrócić do poprzednich ustawień? może moje pytanie jest głupie ale szukałam i naprawdę nie wiem :baffled: i jak chcę teraz komuś pomóc wysyłając linka to mu się zła strona pokazuje :-(
Yes, yes, yes!
Uparłam się, poszukałam jeszcze raz ustawienia i... udało się :-D

Hej kobietki!

Wszystkiego naj naj dla Bruna oraz dla Liliankowego Meza:-)

Ja dzis wzielam sie za siebie i mam nadzieje,ze tak mi juz zostanie.Rano jak Maja zasnela wzielam sie za cwiczenia (mam dvd)plus steper,no i wykluczam czekolade z jadlospisu,slodycze tylko z tych zbozowych ciasteczek,no i zmniejszam porcje,ilosc tluszczu.Taka zwykla dieta plus cwiczonka powinny mi troszke pomoc.
Musze jeszcze kupic wage,bo nie wiem nawet ile waze,a teraz chce to kontrolowac.
Ale tych slodyczy tak mi szkoda.....;-)

oj dziewczyny na dietę przechodzą:-) trzymam kciuki:tak:
a tak sobie myślę Darunia jak nie jesz pieczywa to co jesz:-D:confused: nawet razowego:confused:
ja jem do 18-tej i mam -2 kg:tak: a słodycze to lubie najbardziej przed @ a później mogłyby nie istnieć:tak:

Mata mi biust spadł o nr niestety miseczka B:sorry2: ale ja nawet karmiąc nie miałam dużych piersi:no:

A mnie rozkłada jakieś przeziębienie :wściekła/y: oj podejrzewam, że po tych imieninach mamy, wszystko w biegu, złapałam jakieś świństwo a jedna osoba przyszła przeziębiona więc w powietrzu krążyło :wściekła/y: ach szkoda gadać, jestem już padnięta kochane wybaczcie idę pod prysznic i do łóżeczka :tak:

przyznam się też do małego grzechu :zawstydzona/y: zjadłam dziś 2 batony jakiś brak magnezu czy co? :crazy: I szlag trafił moje starania ale od marca idę na aerobik :-D u nas w miasteczku ;-)
Buziaki spokojnej nocy :-)

reklama
Aniknulka zdróweczka, oby nic Ciebie nie złapało :tak:

Lorcia lepszy numer niż wcale ;-) mi biust podskoczył 3 rozmiary i może troszkę spadło teraz, ale nie dużo i mi to przeszkadza, bo muszę duże ubrania nosić i wyglądam o wiele grubiej :dry: już nie mam pomysłu co zrobić, żeby schudnąc... nie słodzę, ograniczyłam słodycze do minimum, ostatni posiłek jem o 18 juz od kilku ładnych miesięcy i nic :dry: tylko u mnie problem polega na zajadaniu nerwów :zawstydzona/y: ale staram się nie podjadać i zamiast kolejnej kanapki to mineralną popijam :sorry2:
oby do wiosny, włącze motorek, cały dzien na dworze, to może cos zgubię ;-)

Do góry