• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzien Dobry
Nie chwaląc sie u nas Nocka super !!! od 20 do 7 dziecko spało ...
Mąż wczoraj wrócił po 22 i kupił mi nowe zaslonki i witrynkę w IKEA ale zrobił mi niespodziankę !!! Jupii

Nadusia teraz ma pierwszą drzemkę a ja siup na BB - zaraz biorę sie za obiadek, dzisiaj rybka z racji Postu ...

Joasiek co do samoróbki to myślę , że też jest ok!!!
maajka nie jest gorąco - to zależy jak się ubierzesz i jaką masz chustę. Najlepsza będzie cienka tkana. Oczywiście Antoś jest cieplutki jak go wyjmuję z chusty w końcu grzejemy siebie wzajemnie.http://nosidla.istore.pl/pl,product,389578,bitti,dlish,snap,in,one,yellow,l.html
Właśnie chusta... ja się też za tkaną rozglądam, bo zamierzamy latem trochę pochodzić(bez wózka) a w MT małej będzie za ciepło... Masz jakieś konkretne strony z używanymi? Bo ja przeglądam i jakoś trafić nie mogę :-(albo szukam nie tam gdzie trzeba :baffled:

no i MT jest tak banalne do uszycia, że aż szkoda wydawać tyle kasy, jak na materiały do uszycia wyda się max 25-40 zł :tak: tez mam pomysł na sztruksowy haftowany panel ewentualnie jakaś grubsza wzorzysta bawełna, bawełniane pasy z końcówkami jak panel :sorry2: tylko ten czas...
Mata - szyj :-D chętnie ustawię się druga w kolejce za Magdziarą :tak:

Ja mam taki mei tai - typowa samoróbka, żadna rewelacja z wyglądu (panel trochę za długi - moja Ola mała ;-), ale podwijam pas i jakoś sobie radzimy) małej w nim dobrze no i wygodny a to chyba najważniejsze

Załączniki

• P1080320.jpg
    P1080320.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 45
witajcie

U nas noc tez super...:tak:

zaraz kolezanka przyjedzie, wiec lece tu ogarnać...

a my za Oleńką mamy 3 ząbek! Paulinka nie zostaje w tyle:-D

reklama
Odrazu pomyslałam o Oleńce...:tak: idą ząb w ząb:-D Paulinie coś wyłazi po 2 stronie u górywiec pewnie lada dzien bedzie 4 ząbek:-) przez tydzien tyle zębów:szok:

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek

2 ząbki:
Lenka