reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witamy się z Wiktorkiem!!!!
Sorki wielkie,że tak mało się udzielam, ale po pierwsze czuję się trochę jak intruz:-:)-D!!Po drugie Wikiemu idzie pierwszy ząbal i jest nieznośny i w dzień i wnocy i do tego zazdrosny o komputer:-(!!!Dzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????Ja mam trochę mieszane uczucia co do tych szczepionek!!
Gratulujemy nowych ząbków i zazdrościmy!!!!:-D
no i już sie awanturuje!!!

reklama
To my się też uaktualnimy :-)

Ząbków brak:

Kubuś
Zuzia
Jasio
Antoś
Maja (maajkowa)
Mateusz
Oleńka (joaśkowa)

1 ząbek:
Arturek

2 ząbki:
Brunko
Mikołaj Joli
Natalka
Staś
Wojtuś
Marysia

3 ząbki:
Mikołaj lorciowy
Paulinka
Ola (kasiau)

4 ząbki:
Nadinka
Filipek
Dominik
Krzyś
Lenka

6 ząbków:
Maciuś

8 ząbków:
Dobrusia
Bartuś

Hej, hej ;-)

Jakoś tak pusto na bb, więc napiszę jak nam dzień mija ;-)
Byliśmy z Bartem na dłuuugim spacerze, jak wróciliśmy to przyjechała teściowa nas odwiedzic, a teraz jesteśmy już sami, Bart ucina sobie drzemkę nr 3 -ostatnią, a ja właśnie wsunęłam rybkę i się zasatanawiam co robic... hmmm- macie jakieś pomysły? :-p:rofl2:

Ja jestem :tak:

U nas kolejny dzionek w domku niestety, ale jutro idziemy :tak: tylko kurcze coś kraczą w tv że pogoda dosłownie "beznadziejna" będzie :baffled: Zobaczymy ;-)
Ja dziś nie gotowałam, jak pościć to pościć ;-) I siedzimy z małą same do 19, bo tata jak co środę na angielski chodzi :tak: aaa i poćwiczyłam :-) w ogóle to w szoku byłam, bo rano mnie mięśnie brzucha bolały, możliwe to po jednych ćwiczeniach?? :confused: i jeszcze steperek czeka ;-) Zapał ciągle jest :-D
Miłego popołudnia!

Daruunia - a nie masz co sprzątać?? :-D :-D :-D żartuję oczywiście, leń się Ty mróweczko nasza :-)

Joasiek mnie poserii ćwiczeń pierwszej sumiennej przez kilka dni brzuch bolał :baffled:

Mi mała teraz tylko godzinke pospała, mąż pojechał do kościoła, a ja pójdę jak on wróci. No i będzie miał wesoło, bo mała będzie marudząca, a niech sie męczy :-p

Daruunia - a nie masz co sprzątać?? :-D :-D :-D żartuję oczywiście, leń się Ty mróweczko nasza :-)

Hihi już wynalazłam sobie robotę- nastawiłam pościel w pralce i posprzątałam w szafce w łazience- ile rzeczy nie potrzebynch znalazłam :szok: nawet dwa podkłady poporodowe :-) ale już czysto :tak: teraz zrobie ręczne pranie :-)

Joasiek bardzo możliwe że masz zakwasy, przy następnych cwiczeniech skup się na oddechu to powinny minąc ;-)

Mata, pewnie idz do kościoła a m zajmie się małą, a Ty odspaniesz ;-)

Ja też nie szczepiłam i też ze mnie nie autorytet :-)

Dzisiaj byliśmy w przychodni i pani doktor mówi żeby koniecznie szczepic na pneumokoki!!Wy szczepicie???????

Ja zaszczepiłam - kuzyn Lenki idzie w tym roku do przedszkola, a w swojej "paczce" (dzieci naszych znajomych, do których chodzimy na urodzinki i inne spotkania towarzyskie) Lenka ma już kilkoro przedszkolaków i "żłobczaków", więc nie chciałam ryzykować

reklama
Do góry