marlena nad
:)
ale odwaliłam z tą czcionką - ledwo co widac![]()

Lilianko dalam rade;-)Magdalenkakol trzymam kciuki za jutro

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale odwaliłam z tą czcionką - ledwo co widac![]()

Lilianko dalam rade;-)
Moj m własnie pojechał do stomatologa, dzisiaj nie mógł pracowac z tego tytułu i przesiedzial cały dzien w domciu( meczył sie bidula)
. Mam nadzieję, że Twój M zniesie dzielnie i juz nie będzie się męczył
Powodzenia jutro. Trzymamy kciuki, żeby poszło sprawnieMy jutro z rana amty sie zameldowac w szpitalu na oddziale. mam nadzieje ze pojdzie szybicutko i nie bardzo bolesnie. Pewnei bedzie wiecej strachu.

Ja też się doczytałam i to bez okularówale odwaliłam z tą czcionką - ledwo co widac![]()

trzymam kciuki 
pewnie Ci już przeszło ;-)
a Twój kręgosłup jak najbardziej ważny, zamawiasz MT w necie, czy to jakaś znajoma? Zamawiam w necie. Podobają mi się MT, które wcześniej uszyłaJoan-na - super że u Krzysia dobrzea Twój kręgosłup jak najbardziej ważny, zamawiasz MT w necie, czy to jakaś znajoma?

A możesz stronkę podać? I czy się na cenę umawiałaś? ;-)Zamawiam w necie. Podobają mi się MT, które wcześniej uszyła![]()
Faktycznie fajneJoasiek, to są nosidełka szyte przez tą dziewczynę:
Picasa Web Albums - alcia - Mei Tai - moj...#
Kontaktowałam się z nią mailowo. Za MT z aplikacją 120 zł. Jeżeli chciałabym mniej skomplikowane, bez aplikacji...100zł.
jak się mojej Oleńce spodoba takie noszenie, to pewnie też sobie sprawimy
A Ty pochwal się oczywiście swoim jak już dojdzie :-)
. Jak tylko będę miała swoje MT, pochwalę się
. Mam tylko nadzieję, że Krzysiowi przypadnie do gustu.
. Bo tak to mieliśmy iść dopiero w kwietniu. Już nie mogę się doczekać:-). Na razie z M ustaliłam, że pierwszy raz ja wejdę z malym do wody. A jak będzie potem zobaczymy...będziemy negocjować